Închide meniul

„Război” între cele două echipe din Craiova. Numărul abonamentelor vândute, motiv de scandal. „Cele 700 ale noastre sunt reale” / „Vezi-ţi de treabă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 9:15

Reclamă
„Război între cele două echipe din Craiova. Numărul abonamentelor vândute, motiv de scandal. „Cele 700 ale noastre sunt reale / „Vezi-ţi de treabă!

"Război" între cele două echipe din Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova a transmis că fanii au cumpărat 4500 de abonamente pentru sezonul 2021-2022, dar preşedintele celor de la FC U Craiova 1948 a insinuat că totul se datorează faptului că echipa lui Mihai Rotaru ar fi susţinută de primărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Război” între cele două echipe din Craiova

La noi, cele 700 de abonamente cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da pe gratis câte o mie de bilete destinate celor ce lucrează la salubritate, la spații verzi, ceea ce nu e rău. Repet, nu e rău, dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel toată situația”, a declarat Marcel Popescu la digisport.ro.

Replica lui Sorin Cârţu nu s-a lăsat mult aşteptată. Conducătorul Universităţii le-a transmis un mesaj ferm rivalilor din Bănie.

Iar un atac, nu înțeleg, stabilisem să nu ne mai atacăm. Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o dezinformare de genul ăsta. Tot fac referiri la primar, dar nu este corect. Pe noi nu ne interesează, e problema lor de marketing.

Ei dau titulatura de sămânțari celor care vor să vină la fotbal, e modul lor de a se comporta, nu ne interesează. Să-și vadă de treaba lor și de clubul lor. Să nu se uite ce face Universitatea, e o chestie urâtă. Singuri se subapreciază.

Reclamă

Eu în locul lor căutăm problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi, condu tu cum vrei la tine. Sunt peste 4500 de abonați la noi, dar e un trend ascendent. La ei nu știu”, a fost reacția imediată a lui Sorin Cârțu.

Cele două echipe din Craiova vor fi adversare în etapa a 11-a a Ligii 1. Nou-promovata lui Mititelu va debuta în noul sezon pe terenul campioanei CFR Cluj, în timp ce Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și