Închide meniul

Mesaj incredibil al lui McGregor! Irlandezul se plimbă în cărucior și râde de accidentare: ”Ta da da da daaa”

Florian Ceafalău Publicat: 16 iulie 2021, 12:49

Reclamă
Mesaj incredibil al lui McGregor! Irlandezul se plimbă în cărucior și râde de accidentare: ”Ta da da da daaa”

Conor McGregor și-a rupt tibia stângă duminica trecută, în meciul cu Dustin Poirier. Acest lucru nu i-a schimbat atitudinea, irlandezul postând mai multe videouri de la acel moment.

McGregor Instagram

Mesaj incredibil al lui McGregor! Luptătorul irlandez a postat un video când se plimbă cu un cărucior electric pe străzile din Los Angeles. Conor a fost operat de fractură de tibie însă nu și-a pierdut entuziasmul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a ținut să clarifice mai multe aspecte ale accidentării sale, dar și lucruri care țin de recuperarea după operație:

”Am rămas aici în SUA pentru a fi mai aproape de doctor. Am avut momente mai grele în ultimele zile dar vă mulțumesc pentru mesaje. A fost foarte dureros, va dura destul de mult timp până mă recuperez, știu că va fi un drum dificil”, a declarat McGregor pe conturile sale de socializare.

”Eram accidentat înainte de meci. Mulți întreabă când s-a produs fractura. Întrebați pe toată lumea, eram accidentat înainte de meci. Am făcut antrenamente fără tibiere înainte de meci și am făcut mai multe fracturi. Chiar și glezna… am avut probleme multe cu ea în ultimii ani, din cauza uzurii. Trebuia să anulez meciul dar nu aș fi acceptat așa ceva”, a spus Conor.

Mesaj incredibil al lui McGregor! ”Sunt ca Arnold în Terminator”

Ca să se recupereze, lui McGregor i s-a plantat o tijă de titanium în picior, pentru ca tibia sa să se refacă. Irlandezul simte că este un terminator acum și spune că nu va avea nicio problemă cu această accidentare:

Reclamă

”Acum am o tijă de titanium de la genunchi până la gleznă. Doctorul a spus că este imposibil de distrus. Mai întâi trebuie să am grijă de operație să nu se infecteze, apoi voi începe să merg pe picior iar, după care voi întări musculatura și voi avea un picior imposibil de distrus. Mă simt ca Arnold în filmul Terminator cu această tibie de titanium”, a declarat irlandezul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și