Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Gol fabulos marcat de Nicolae Dică, în Japonia. Condiţii grele la Tokyo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 12:30

Jocurile Olimpice 2020 | Gol fabulos marcat de Nicolae Dică, în Japonia. Condiţii grele la Tokyo

Nicolae Dică, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarera de la echipa națională

frf.ro

Antrenorul secund al României U23 a driblat scurt portarul echipei adverse şi a trimis un lob perfect în vinclul porţii tricolorilor. Dică s-a bucurat ca pe vremuri după reuşita de pus în ramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Gol senzaţional marcat de Nicolae Dică

„Tokyotricolorii s-au pregătit în premieră pe Shinhama Green Park, la 20 de minute de cantonament, urmând un program cu exerciții speciale! Dincolo de temperatura ridicată și de umiditate, a fost o sesiune reușită cu tokyotricolorii gata de competiție!”, se arată pe frf.ro.

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud şi Honduras.

Programul României la Jocurile Olimpice 2020

Joi, 22 iulie

Reclamă

Duminică, 25 iulie

Miercuri, 28 iulie

Grupele de fotbal de la Jocurile Olimpice 2020

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și