Închide meniul

Jocurile Olimpice | Tokyo 2020 ar putea fi cea mai călduroasă ediţie din istorie! Condiţiile de coşmar pe care trebuie să le îndure tricolorii

Publicat: 20 iulie 2021, 12:10

Reclamă
Jocurile Olimpice | Tokyo 2020 ar putea fi cea mai călduroasă ediţie din istorie! Condiţiile de coşmar pe care trebuie să le îndure tricolorii

Tokyo 2020 ar putea fi cea mai călduroasă ediţie a Jocurilor Olimpice din istorie

frf.ro

Tokyo 2020 ar putea fi cea mai călduroasă ediţie a Jocurilor Olimpice din istorie, scrie The Guardian, care citează temerilor multor sportivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tokyo 2020 ar putea fi cea mai călduroasă ediţie din istorie

Căldura şi umiditatea prezente la Tokyo după sezonul ploios au fost un motiv de îngrijorare încă din 2013, când Japonia a câştigat organizarea competiţiei. Din cauza căldurii, mai multe întreceri, printre care şi cea de maraton, au fost mutate la Sapporo, la 800 de kilometri nord de Tokyo.

Capitala Japoniei a mai organizat Jocurile Olimpice în 1964, dar atunci întrecerile au fost mutate toamna. Cu doar câteva zile înainte de startul Tokyo 2020, jucătorii de volei pe plajă s-au pregătit în parcul Shiokaze şi s-au plâns că nisipul era prea fierbinte ca să calci pe el!

Culmea, locuitorii din Tokyo sunt avertizaţi să nu facă sport în aer liber! Marţi dimineaţă, codul emis de ministerul Mediului, care combină temperatura, umiditatea, vântul şi radiaţiile solare, arăta 31.8 grade, în zona de pericol!

Organizatorii contraatacă efectele caniculei cu corturi cu aer condiţionat, stropitori cu vapori de apă rece şi oferă îngheţată pentru voluntari. În prima zi de competiţie, prognoza arată 37 de grade Celsius.

Reclamă
Reclamă

Tokyotricolorii lui Mirel Rădoi s-au „topit” în Japonia

Şi tokyotricolorii lui Mirel Rădoi s-au confruntat cu canicula din Japonia încă de la primul antrenament, de acum trei zile.

Deşi s-a desfăşurat la ora 17.00, şedinţa de pregătire a fost afectată de cele 33 °C resimţite şi de umiditate de 73%!

România este reprezentată de 101 sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și