Închide meniul

Belbiță luptă iar în UFC! ”Prințesa Războinică” poate scrie istorie pentru MMA-ul din România

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 20 iulie 2021, 14:12 / Actualizat: 22 iulie 2021, 14:38

Belbiță luptă iar în UFC! ”Prințesa Războinică” poate scrie istorie pentru MMA-ul din România

Diana Belbiță a luptat pe insula UFC / Intagram

Profimedia

Belbiță luptă iar în UFC! Luptătoarea din Strehaia are o nouă șansă la a câștiga un meci în cea mai tare promoție de MMA din lume. Diana are 2 meciuri în această promoție, ambele pierdute, însă duminică dimineața poate scrie istorie devenind prima româncă ce câștigă în UFC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Nicolae Negumereanu a devenit primul român ce a reușit această performanță. Luptătorul din Brașov s-a impus la decizie și a ”spart gheața” în meciul cu Aleksa Camur, iar Diana Belbiță îi poate călca pe urme în acest week-end.

Belbiță se antrenează de mai mulți ani în Canada, la House of Champions, acolo unde este pregătită tot de un român, Alin Hălmăgean, și spune că nu mai vrea să audă de România, având de gând să se stabilească definitiv acolo.

Belbiță luptă iar în UFC! Războiul ”Prințeselor” cu o americancă

Ajunsă la 13 victorii și 6 înfrângeri, Belbiță se luptă cu o americancă, Hannah Goldy. Aceasta are mult mai puține meciuri în palmares, 5 victorii și doar 1 înfrângere suferită în chiar ultimul său meci din urmă cu 2 ani.

Culmea că și Goldy are o poreclă asemănătoare cu Belbiță. Dacă luptătoarea din România este poreclită ”Prințesa Războinică”, americancei i se spune ”Prințesa din Sparta”, semn că meciul dintre cele două va fi un adevărat ”război între prințese”. Gala UFC ON ESPN 27 are loc duminică dimineața, în Las Vegas.

Reclamă

Diana Belbiță este singura româncă din UFC, dar frumoasa luptătoare nu vrea să mai audă de ţara noastră. Luptătoarea e liniştită în Canada.

„Aşa cum am spus în urmă cu câteva luni, nu vreau să fiu reprezentantul unor oameni care atunci când eşti jos te blamează şi ar face orice să te ţină cât mai mult acolo, aşa că acel tip de oameni pot considera că sunt o străină pentru ei. Eu voi lupta pentru mine, pentru echipa mea şi pentru toţi acei oameni care au fost alături de mine indiferent de rezultat”, a spus Belbiţă pentru AntenaSport, cu un an în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și