Închide meniul

Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy. Fanii au continuat războiul cu Armata!

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 22:22

Reclamă
Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy. Fanii au continuat războiul cu Armata!

Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB

Captură ProTV

Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy

Suporterii din Peluza Nord s-au ţinut de cuvânt. Au revenit la meciurile FCSB-ului chiar la debutul favoriţilor în UEFA Conference League. Mii de fani, în jur de 4.000, au fost prezenţi pe Arena Naţională, unde au continuat răboiul cu Armata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul meciului, fanii au „complotat” cu crainicul stadionului, care a strigat „Sunteți aici pentru că FCSB este”, după care fanii au completat cu „Steaua”.

„Peluza Nord Steaua” este de partea lui Gigi Becali în războiul cu Armata

„Peluza Nord Steaua” și-a anunțat recent revenirea. Aceștia au refuzat să mai vină pe stadion în momentul în care a început războiul dintre Gigi Becali și Armată, pentru marca Steaua. Dacă ”Peluza Sud Steaua” a mers alături de cei de la CSA, ”Nordul” va susține FCSB.

Până acum au mers alături de FCSB doar cei din grupul condus de Gheorghe Mustață, acum se pare că acestora li se vor alătura și cei din celelalte grupări. Este primul mesaj oficial pe care-l dau cei de la „Peluza Nord Steaua”, privind revenirea alături de FCSB.

„Anii au trecut, neintelegerile au continuat, parerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim si unde ne situam! Ne vrem inapoi echipa pe care o sustinem neincetat inca din copilarie. Vrem un fotbal curat cu peluza plina, vrem pasiune pentru culorile indragite. Vrem ca fotbalul sa fie despre jucatori si suporteri nu despre patroni sau judecatori.

Reclamă

Ne-am saturat de cei care decid cum si pe cine am incurajat ani la rand, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri in mediul online si de dusmanii din spatele tastaturii! Incepand de joi, nu vom mai trai emotiile meciurilor in fata calculatorului sau al televizorului. Vocea noastra va fi auzita meci de meci din Peluza Nord. Va asteptam alaturi de noi, la un drum greu, imbracati in negru, cu esarfe, cu steaguri si cu pasiunea care va caracterizeaza!„, se arată în mesajul publicat de fanii de la „Peluza Nord Steaua” pe pagina lor de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și