Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! „Hercule” de la Jocurile Olimpice e român şi visează să-şi facă tatăl mândru. „Nu-ţi bate joc!”

Publicat: 23 iulie 2021, 21:55

Reclamă

Rareş Toader speră să îşi facă tatăl mândru la Jocurile Olimpice 2020

as.ro

La 24 de ani, Rareş Toader n-are rival în România la aruncarea greutăţii. Nimeni n-o face mai bine ca el, iar prietenii îl strigă „Hercule” sau „Hulk”. La Tokyo, Rareş simte că prinde finala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ROMÂNII DE AUR! „Hercule” de la Jocurile Olimpice e român

„- Se poate ‘împuşca’ o medalie acolo?
– Este greu, cred că în momentul de faţă la toate sporturile e greu. Poate că la următoarea ediţie mă voi gândi la o medalie, pentru că am 24 de ani şi foarte multe din performanţele la aruncări se obţin după 28 de ani”, spune Rareş.

Înainte să ajungă la atletism, el a jucat fotbal.

„Ca portar, la o echipă la nivel judeţean, la mine în judeţul Vâlcea”, se mândreşte atletul.

Bunicul, campion al României la săritura în înălţime, l-a îndrumat către atletism. De la părinţi a primit cele mai frumoase sfaturi.

Reclamă

Întotdeauna ei au crezut în puterea mea, ca orice părinte. Ţin minte, când m-am apucat de atletism, tata mi-a dat un sfat: ‘Dacă te apuci de sportul ăsta, fă-l bine, fă-l de mare performanţă. Nu-ţi bate joc!”

Chiar dacă a jucat fotbal şi e atlet, Rareş are idoli din baschet şi box: „Kobe Bryant, Mike Tyson…”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și