Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! „Hercule” de la Jocurile Olimpice e român şi visează să-şi facă tatăl mândru. „Nu-ţi bate joc!”

Reclamă

Publicat: 23 iulie 2021, 21:55

Rareş Toader speră să îşi facă tatăl mândru la Jocurile Olimpice 2020

as.ro

La 24 de ani, Rareş Toader n-are rival în România la aruncarea greutăţii. Nimeni n-o face mai bine ca el, iar prietenii îl strigă „Hercule” sau „Hulk”. La Tokyo, Rareş simte că prinde finala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ROMÂNII DE AUR! „Hercule” de la Jocurile Olimpice e român

„- Se poate ‘împuşca’ o medalie acolo?
– Este greu, cred că în momentul de faţă la toate sporturile e greu. Poate că la următoarea ediţie mă voi gândi la o medalie, pentru că am 24 de ani şi foarte multe din performanţele la aruncări se obţin după 28 de ani”, spune Rareş.

Înainte să ajungă la atletism, el a jucat fotbal.

„Ca portar, la o echipă la nivel judeţean, la mine în judeţul Vâlcea”, se mândreşte atletul.

Bunicul, campion al României la săritura în înălţime, l-a îndrumat către atletism. De la părinţi a primit cele mai frumoase sfaturi.

Reclamă

Întotdeauna ei au crezut în puterea mea, ca orice părinte. Ţin minte, când m-am apucat de atletism, tata mi-a dat un sfat: ‘Dacă te apuci de sportul ăsta, fă-l bine, fă-l de mare performanţă. Nu-ţi bate joc!”

Chiar dacă a jucat fotbal şi e atlet, Rareş are idoli din baschet şi box: „Kobe Bryant, Mike Tyson…”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și