Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Incredibil! Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur. Ocupanta locului 1 WTA a pierdut meciul cu Sara Sorribes Tormo!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 8:44

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Incredibil! Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur. Ocupanta locului 1 WTA a pierdut meciul cu Sara Sorribes Tormo!

Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice

Profimediaimages

Liderul WTA a cedat surprinzător în confruntarea cu spaniola de pe locul 48 în clasamentul mondial. Campioana din urmă cu două săptămâni, de la Wimbledon, nu şi-a putut trece în cont nici măcar un set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice

Iberica s-a impus cu 6-4 şi 6-3, după o oră şi 34 de minute. Barty a acuzat probleme din cauza căldurii şi a fost de nerecunoscut. A încheiat partida cu 55 de erori neforţate. Ashleigh va continua în competiţia supremă în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Storm Sanders.

O zi cu adevărat dezamăgitoare. Am fost destul de dezordonată în joc, dar sunt foarte entuziasmată de ceea ce se va întâmpla la dublu. Am încă o șansă să fac pe toată lumea mândră„, a declarat Ashleigh Barty imediat după meci, potrivit wtatennis.com.

Pentru Sorribes Tormo urmează o confruntare cu sportiva Fiona Ferro (64 WTA). Reprezentanta Franţei a învins-o în set decisiv pe Anastasija Sevastova (53 WTA), scor 2-6, 6-4, 6-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” Vezi toate știrile
Citește și