Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Incredibil! Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur. Ocupanta locului 1 WTA a pierdut meciul cu Sara Sorribes Tormo!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 8:44

Jocurile Olimpice 2020 | Incredibil! Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur. Ocupanta locului 1 WTA a pierdut meciul cu Sara Sorribes Tormo!

Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice

Profimediaimages

Liderul WTA a cedat surprinzător în confruntarea cu spaniola de pe locul 48 în clasamentul mondial. Campioana din urmă cu două săptămâni, de la Wimbledon, nu şi-a putut trece în cont nici măcar un set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashleigh Barty, eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice

Iberica s-a impus cu 6-4 şi 6-3, după o oră şi 34 de minute. Barty a acuzat probleme din cauza căldurii şi a fost de nerecunoscut. A încheiat partida cu 55 de erori neforţate. Ashleigh va continua în competiţia supremă în proba de dublu, acolo unde face pereche cu Storm Sanders.

O zi cu adevărat dezamăgitoare. Am fost destul de dezordonată în joc, dar sunt foarte entuziasmată de ceea ce se va întâmpla la dublu. Am încă o șansă să fac pe toată lumea mândră„, a declarat Ashleigh Barty imediat după meci, potrivit wtatennis.com.

Pentru Sorribes Tormo urmează o confruntare cu sportiva Fiona Ferro (64 WTA). Reprezentanta Franţei a învins-o în set decisiv pe Anastasija Sevastova (53 WTA), scor 2-6, 6-4, 6-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și