Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă. Verdictul medicilor după accidentarea de la Tokyo

Publicat: 25 iulie 2021, 17:48

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă. Verdictul medicilor după accidentarea de la Tokyo

Larisa Iordache, trei zile de pauză înaintea finalei de la Jocurile Olimpice 2020

Profimedia

Larisa Iordache a efectuat un RMN în Japonia, imediat după ce a terminat în lacrimi exerciţiul care i-a adus calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă

Clubul Dinamo, la care Larisa este legitimată, a transmis că gimnasta va lua trei zile de pauză la recomandarea medicilor. Ea va putea concura în finală, care va avea loc pe 3 august.

„Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reușit să-și asigure un loc în finala olimpică de la bârnă. La finele calificărilor de astăzi, ea a avut a patra notă (14.133) la aparatul ei favorit, după două chinezoaice și o americancă.

Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea. La controlul medical ulterior (RMN), s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forțată, după care va începe pregătirea pentru finală”, a scris CS Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Ce a simţit Larisa Iordache în timpul exerciţiului de la Tokyo: „A pocnit ceva”

Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

Reclamă

Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache imediat după ce a văzut ce s-a întâmplat la Tokyo. Fosta gimnastă asigură că nu se pune problema ca Larisa să se retragă.

„Este binişor, este în regulă. Durerea este cam aceeaşi… adică durerea asta o are aproape continuu. A simţit că s-a întâmplat ceva acolo, că a pocnit ceva. Dar este în regulă! A mers bine, are probleme la gleznă, dar sperăm să se recupereze în următoarea săptămână, până la finală”, a dezvăluit Diana Bulimar în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și