Închide meniul
EXCLUSIV

Jocurile Olimpice 2020 | Cum se simte Larisa Iordache după ce s-a accidentat şi a plâns în calificările de la bârnă. „A pocnit ceva”. Detalii de ultimă oră!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 12:04

Jocurile Olimpice 2020 | Cum se simte Larisa Iordache după ce s-a accidentat şi a plâns în calificările de la bârnă. „A pocnit ceva. Detalii de ultimă oră!

Cum se simte Larisa Iordache după ce s-a accidentat la JO 2020

Larisa Iordache

  • Larisa Iordache a resimţit mari dureri la glezna piciorului stâng
  • Diana Bulimar, detalii de ultimă oră

Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se simte Larisa Iordache după ce s-a accidentat şi a plâns în calificările de la bârnă

Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache imediat după ce a văzut ce s-a întâmplat la Tokyo. Fosta gimnastă asigură că nu se pune problema ca Larisa să se retragă.

Este binişor, este în regulă. Durerea este cam aceeaşi… adică durerea asta o are aproape continuu. A simţit că s-a întâmplat ceva acolo, că a pocnit ceva. Dar este în regulă!

Reclamă

A mers bine, are probleme la gleznă, dar sperăm să se recupereze în următoarea săptămână, până la finală„, a dezvăluit Diana Bulimar în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Iordache a primit 14.133 în calificările la bârnă şi a avut a treia cea mai bună notă din concurs. În proporţie de 99% şi-a asigurat biletele pentru finală.

Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache
Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache

Larisa Iordache vânează primul ei aur olimpic

Campioană mondială şi europeană, Larisa Iordache a pus la gât doar un bronz olimpic. Aurul e marele ei vis la Tokyo. În Japonia, Larisa va lupta pentru mama ei.

Mi-am propus să depăşesc orice obstacol. Mentalitatea mea este alta faţă de acum 8 ani, chiar şi de acum 3 ani. Am luptat şi m-am întrecut pe mine în fiecare zi„, a declarat Larisa Iordache, pentru AS.ro, înainte să înceapă lupta pentru medalii la JO 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Amânarea Olimpiadei a ajutat-o pe Larisa să ajungă la Tokyo. La 25 de ani, ea vrea să intre în galeria românilor de aur.

Reporter: Îţi şi imaginezi cum îţi stă cu medalia aceea de aur la gât?
Larisa Iordache: Daaa, îmi imaginez, normal. Mă gândesc în fiecare zi!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”