Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă. Verdictul medicilor după accidentarea de la Tokyo

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 17:48

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă. Verdictul medicilor după accidentarea de la Tokyo

Larisa Iordache, trei zile de pauză înaintea finalei de la Jocurile Olimpice 2020

Profimedia

Larisa Iordache a efectuat un RMN în Japonia, imediat după ce a terminat în lacrimi exerciţiul care i-a adus calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, trei zile de pauză forţată înaintea finalei de la bârnă

Clubul Dinamo, la care Larisa este legitimată, a transmis că gimnasta va lua trei zile de pauză la recomandarea medicilor. Ea va putea concura în finală, care va avea loc pe 3 august.

„Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reușit să-și asigure un loc în finala olimpică de la bârnă. La finele calificărilor de astăzi, ea a avut a patra notă (14.133) la aparatul ei favorit, după două chinezoaice și o americancă.

Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea. La controlul medical ulterior (RMN), s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forțată, după care va începe pregătirea pentru finală”, a scris CS Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Ce a simţit Larisa Iordache în timpul exerciţiului de la Tokyo: „A pocnit ceva”

Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

Reclamă

Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache imediat după ce a văzut ce s-a întâmplat la Tokyo. Fosta gimnastă asigură că nu se pune problema ca Larisa să se retragă.

„Este binişor, este în regulă. Durerea este cam aceeaşi… adică durerea asta o are aproape continuu. A simţit că s-a întâmplat ceva acolo, că a pocnit ceva. Dar este în regulă! A mers bine, are probleme la gleznă, dar sperăm să se recupereze în următoarea săptămână, până la finală”, a dezvăluit Diana Bulimar în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Larisa Iordache în finală la bârnă
  • Ea s-a accidentat la aterizare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și