Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | S-a terminat calvarul! Larisa Iordache a revenit la antrenamente înaintea finalei de la bârnă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 13:28

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | S-a terminat calvarul! Larisa Iordache a revenit la antrenamente înaintea finalei de la bârnă

Jocurile Olimpice 2020 | S-a terminat calvarul! Larisa Iordache a revenit la antrenamente

Profimediaimages

Gimnasta a efectuat o examinare RMN după accidentarea de la aterizarea de pe bârnă din calificările de duminică, iar diagnosticul de entorsă la metatarsiene (piciorul stâng) a inclus şi recomandarea de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordache a făcut infiltraţii şi fizioterapie, iar de marţi a reluat pregătirea pentru finala la bârnă din 3 august, în care s-a calificat cu a patra notă (14.133).

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache a reluat antrenamentele

”Larisa Iordache şi-a reluat antrenamentele! După infiltraţii şi fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara şi Cristi Moldovan, Larisa se pregăteşte pentru finala la bârnă din 3 august! Eşti puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, a transmis şi FR Gimnastică.

Finalele pe aparate la JO de la Tokyo sunt programate între 1-3 august, cea la bârnă urmând să aibă loc în cea de-a treia zi.

Ce a simţit Larisa Iordache în timpul exerciţiului de la Tokyo: „A pocnit ceva”

Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap. Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus.

Reclamă

Diana Bulimar a discutat cu Larisa Iordache imediat după ce a văzut ce s-a întâmplat la Tokyo. Fosta gimnastă asigură că nu se pune problema ca Larisa să se retragă.

„Este binişor, este în regulă. Durerea este cam aceeaşi… adică durerea asta o are aproape continuu. A simţit că s-a întâmplat ceva acolo, că a pocnit ceva. Dar este în regulă! A mers bine, are probleme la gleznă, dar sperăm să se recupereze în următoarea săptămână, până la finală”, a dezvăluit Diana Bulimar în exclusivitate pentru AS.ro, cu câteva zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și