Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle! Cursă colosală făcută de cele două românce: nou RECORD olimpic! România, prima medalie de aur la Tokyo

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 3:25 / Actualizat: 28 iulie 2021, 7:24

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle! Cursă colosală făcută de cele două românce: nou RECORD olimpic! România, prima medalie de aur la Tokyo

Ancuța Bodnar și SImona Radiș, cursă colosală

Profimedia

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au adus României prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice 2020. Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și nu le-au dat nicio șansă rivalelor sale. Este a doua medalie pentru delegaţia României, după argintul obţinut de Ana Maria Popescu la spadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și au stabilit un nou record olimpic: 6.41,03. Noua Zeelandă a terminat pe locul al doilea, la peste 3 secunde distanță, în timp ce Olanda a câștigat medalia de bronz. Româncele au început fabulos cursa de 2.000 de metri și au condus cursa încă de la început. Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care erau considerate mari favorite la aurul olimpic, s-au distanțat constant de adversare. Acesta este primul titlul olimpic obținut de România la canotaj, după o pauză de 13 ani.

Jocurile Olimpice 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș au câștigat titlul olimpic

Simona Radiș, port-drapelul României alături de Robert Glință

Simona Radiş a purtat drapelul României, alături de Robert Glinţă, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo. Ea a declarat că s-a simţit emoţionată, dar puternică în acelaşi timp.

Reclamă

Simona Radiş a declarat că a fost mândră să reprezinte România la ceremonia de la Tokyo 2020 şi a promis că sportivii tricolori vor da totul pentru a urca pe podium.

Sunt mândră că astăzi am putut să reprezint ţara şi să fiu portdrapelul României. A fost un moment special, am avut emoţii mari, dar în acelaşi timp m-am simţit puternică. Şi nu doar datorită faptului că am purtat steagul, ci pentru că în spatele meu au fost mulţi oameni puternici. Naţiunea noastră este puternică şi împreună cu toţi sportivii care participăm la Jocurile Olimpice o să facem tot posibilul să ridicăm steagul pe cele mai înalte catarge”, a declarat Simona Radiș, într-un mesaj video înregistrat cu telefonul mobil chiar pe arena din Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! Vezi toate știrile
Citește și