Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle! Cursă colosală făcută de cele două românce: nou RECORD olimpic! România, prima medalie de aur la Tokyo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 3:25 / Actualizat: 28 iulie 2021, 7:24

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle! Cursă colosală făcută de cele două românce: nou RECORD olimpic! România, prima medalie de aur la Tokyo

Ancuța Bodnar și SImona Radiș, cursă colosală

Profimedia

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au adus României prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice 2020. Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și nu le-au dat nicio șansă rivalelor sale. Este a doua medalie pentru delegaţia României, după argintul obţinut de Ana Maria Popescu la spadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și au stabilit un nou record olimpic: 6.41,03. Noua Zeelandă a terminat pe locul al doilea, la peste 3 secunde distanță, în timp ce Olanda a câștigat medalia de bronz. Româncele au început fabulos cursa de 2.000 de metri și au condus cursa încă de la început. Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care erau considerate mari favorite la aurul olimpic, s-au distanțat constant de adversare. Acesta este primul titlul olimpic obținut de România la canotaj, după o pauză de 13 ani.

Jocurile Olimpice 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș au câștigat titlul olimpic

Simona Radiș, port-drapelul României alături de Robert Glință

Simona Radiş a purtat drapelul României, alături de Robert Glinţă, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo. Ea a declarat că s-a simţit emoţionată, dar puternică în acelaşi timp.

Reclamă

Simona Radiş a declarat că a fost mândră să reprezinte România la ceremonia de la Tokyo 2020 şi a promis că sportivii tricolori vor da totul pentru a urca pe podium.

Sunt mândră că astăzi am putut să reprezint ţara şi să fiu portdrapelul României. A fost un moment special, am avut emoţii mari, dar în acelaşi timp m-am simţit puternică. Şi nu doar datorită faptului că am purtat steagul, ci pentru că în spatele meu au fost mulţi oameni puternici. Naţiunea noastră este puternică şi împreună cu toţi sportivii care participăm la Jocurile Olimpice o să facem tot posibilul să ridicăm steagul pe cele mai înalte catarge”, a declarat Simona Radiș, într-un mesaj video înregistrat cu telefonul mobil chiar pe arena din Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și