Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Imnul României a răsunat la Tokyo pentru fetele de aur, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş. „Pe podium am simţit fericire, mândrie, bucurie, recunoştinţă, mulţumire”

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 7:37

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Imnul României a răsunat la Tokyo pentru fetele de aur, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş. „Pe podium am simţit fericire, mândrie, bucurie, recunoştinţă, mulţumire

Jocurile Olimpice 2020 | Imnul României a răsunat la Tokyo pentru fetele de aur, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş

Profimediaimages

A fost un moment emoţionant, înainte de care fetele noastre de aur au sărit de bucurie. Ele au avut parte de doar 30 de secunde în care s-au putut fotografia fără mască. Cele două au stat cu mâna la inimă în timpul intonării imnului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş sunt campioane olimpice

Româncele au făcut o cursă fenomenală şi au terminat cu timpul de 6:41.03, nou record olimpic. Locul doi a revenit Noii Zeelande (6:44.82), iar pe trei s-a clasat Olanda (6:45.73). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Octavian Morariu, fost preşedinte al COSR, actual membru CIO pentru România.

„Pe podium am simţit fericire, mândrie, bucurie, recunoştinţă, mulţumire. I-am făcut mândri pe toţi. Eram atât de fericită, parcă nu îmi venea să cred că am medalia, dar a meritat totul”, a spus Bodnar, citată de agerpres.ro.

Simona Radiș, port-drapelul României alături de Robert Glință

Simona Radiş a purtat drapelul României, alături de Robert Glinţă, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo. Ea a declarat că s-a simţit emoţionată, dar puternică în acelaşi timp.

Reclamă

Simona Radiş a declarat că a fost mândră să reprezinte România la ceremonia de la Tokyo 2020 şi a promis că sportivii tricolori vor da totul pentru a urca pe podium.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și