Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Robert Glinţă a ratat finala la 200 de metri spate. Ce a făcut mezina din lotul României, Bianca Costea

Publicat: 28 iulie 2021, 14:34

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Robert Glinţă a ratat finala la 200 de metri spate. Ce a făcut mezina din lotul României, Bianca Costea

Robert Glință s-a retras din înotul de performanţă

Profimedia

Robert Glinţă a ratat finala de la 200 de metri spate

Robert Glinţă s-a clasat al treilea în prima serie, cu timpul 1:59.18, care nu a fost suficient pentru ca sportivul român să ocupe un loc de semifinale, unde au acces cei mai rapizi 16 sportivi. Robert Glinţă s-a clasat per total pe poziţia 26, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 100 m liber feminin, Bianca Andreea Costea a ocupat locul cinci în seria a treia, cu timpul 56.35. A fost al 35-lea timp al seriilor.

Înotătorii români de la Tokyo 2020 ar putea aduce prima medalie, joi, prin David Popovici. Puştiul de 16 ani va concura în finala de la 100 de metri liber. Cursa este programată de la ora 05.37 (n.r. ora României).

David Popovici, în finală la 100 de metri liber

David Popovici s-a calificat cu al 5-lea timp: 47,72. El a ocupat locul patru în prima semifinală, primul loc fiind ocupat de americanul Caeleb Dressel (47.23).

Românul a declarat la finalul cursei că a încercat să-şi sperie rivalul cu care se va confrunta din nou în lupta pentru medalii.

Reclamă

„Am vrut să înot spre stânga, a fost prima dată când am încercat asta. Sunt tot felul de strategii, pe care le știm eu și antrenorul meu. El știe mai bine cum a fost cursa asta. Am vrut doar să-l sperii puțin (n.r- pe Caleb Dressel) și cred că am reușit. În finală nu știu ce strategie voi avea, trebuie să vorbesc cu antrenorul”, a declarat Popovici la TVR.

Răzvan Florea l-a felicitat pe David Popovici la AS.ro LIVE

David Popovici a impresionat deja în finala de la 200 de metri liber, unde a fost aproape de a urca pe podium. Răzvan Florea, primul înotător român medaliat la Jocurile Olimpice, l-a felicitat pe Popovici.

„David s-a întrecut pe sine, a reuşit un fantastic loc 4. Două sutimi i-au lipsit pentru o medalie olimpică. E tânăr, are tot viitorul în faţă şi cred că ne va mai bucura cu performanţe notabile”, a fost fostul înotător român, Răzvan Florea, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și