Închide meniul
Video

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020. „M-a durut prea tare!”. Visează să participe la următoarea ediţie: „Parisul este oraşul meu preferat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 10:18

Reclamă

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020

AS.ro

Cea mai bună jucătoare din România a ratat şansa de a-şi îndeplini marele vis, acela de a câştiga o medalie olimpică. Din cauza accidentării nu a putut să participe nici la Wimbledon şi a ratat şansa să îşi apere trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020

M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie.

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice„, a dezvăluit Simona Halep în exclusivitate pentru AS.ro.

Halep împlineşte 30 de ani în luna septembrie. A ţinut să asigure că nu are de gând să se retragă prea curând şi are ca obiectiv participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024!

Probabil n-o să mai am şansa să joc, dar vrea să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an.

Reclamă

Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo„, a precizat ocupanta locului 10 WTA.

Simona Halep trebuia să fie portdrapelul României la JO 2020

Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marea noastră campioană nu s-a refăcut după accidentarea de la Roma, din cauza căreia s-a retras de la Roland Garros şi Wimbledon. Halep trebuia să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și