Închide meniul
Video

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020. „M-a durut prea tare!”. Visează să participe la următoarea ediţie: „Parisul este oraşul meu preferat”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 10:18

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020

AS.ro

Cea mai bună jucătoare din România a ratat şansa de a-şi îndeplini marele vis, acela de a câştiga o medalie olimpică. Din cauza accidentării nu a putut să participe nici la Wimbledon şi a ratat şansa să îşi apere trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep încă nu şi-a revenit după retragerea de la Jocurile Olimpice 2020

M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie.

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice„, a dezvăluit Simona Halep în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Halep împlineşte 30 de ani în luna septembrie. A ţinut să asigure că nu are de gând să se retragă prea curând şi are ca obiectiv participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024!

Probabil n-o să mai am şansa să joc, dar vrea să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an.

Reclamă

Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo„, a precizat ocupanta locului 10 WTA.

Simona Halep trebuia să fie portdrapelul României la JO 2020

Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marea noastră campioană nu s-a refăcut după accidentarea de la Roma, din cauza căreia s-a retras de la Roland Garros şi Wimbledon. Halep trebuia să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo
  • Are ca obiectiv să se lupte pentru o medalie olimpică la JO de la Paris

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și