Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Imagini uriaşe de la Tokyo! Larisa Iordache e gata să scrie istorie în finala de la bârnă: „Glezna rezistă!”

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 14:06

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Imagini uriaşe de la Tokyo! Larisa Iordache e gata să scrie istorie în finala de la bârnă: „Glezna rezistă!

Larisa Iordache va evolua în finala olimpică de la bârnă

Profimedia

Larisa Iordache strânge din dinţi şi încearcă să facă un miracol la Tokyo şi să ia o medalie, deşi este chinuită de dureri. Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus. Diagnosticul a fost entorsă la metatarsiene (piciorul stâng). Larisa strânge din dinţi şi trage tare la antrenamente pentru a lupta pentru o medalie olimpică.

Team Romania JO Tokyo 2020. Larisa Iordache se antrenează acum la Tokyo. Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său! Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt lângă ea și mulțumesc colectivului medical al COSR pentru ajutor: doctorilor Vasile Oșean, Diana Torje, Dan Tanase, lui Iustin Răduțu, asistent și kinetoterapeutului Mircea Nuțescu„, a fost mesajul postat de COSR, care însoţeşte şi un video cu gimnasta în timp ce se antrenează.

Video AICI cu antrenamentul Larisei Iordache la Tokyo.

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, mesaj emoţionant. „Sper din suflet să fim fericiţi!”

Larisa Iordache a transmis un mesaj fanilor înaintea finalei de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, care va avea loc pe 3 august. Ea a confirmat că va intra în concurs în ciuda accidentării din calificări.

Reclamă

”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj video publicat de Federaţia Română de Gimnastică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și