Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Imagini uriaşe de la Tokyo! Larisa Iordache e gata să scrie istorie în finala de la bârnă: „Glezna rezistă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 14:06

Jocurile Olimpice 2020 | Imagini uriaşe de la Tokyo! Larisa Iordache e gata să scrie istorie în finala de la bârnă: „Glezna rezistă!

Larisa Iordache va evolua în finala olimpică de la bârnă

Profimedia

Larisa Iordache strânge din dinţi şi încearcă să facă un miracol la Tokyo şi să ia o medalie, deşi este chinuită de dureri. Larisa Iordache a trecut printr-un adevărat şoc în calificările de la bârnă. Ea a resimţit dureri la aterizare şi a izbucnit în plâns. Problemele au apărut chiar la glezna la care i-a tot dat bătăi de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza durerilor, Larisa a şi fost nevoită să se retragă din proba de individual compus. Diagnosticul a fost entorsă la metatarsiene (piciorul stâng). Larisa strânge din dinţi şi trage tare la antrenamente pentru a lupta pentru o medalie olimpică.

Team Romania JO Tokyo 2020. Larisa Iordache se antrenează acum la Tokyo. Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său! Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt lângă ea și mulțumesc colectivului medical al COSR pentru ajutor: doctorilor Vasile Oșean, Diana Torje, Dan Tanase, lui Iustin Răduțu, asistent și kinetoterapeutului Mircea Nuțescu„, a fost mesajul postat de COSR, care însoţeşte şi un video cu gimnasta în timp ce se antrenează.

Video AICI cu antrenamentul Larisei Iordache la Tokyo.

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, mesaj emoţionant. „Sper din suflet să fim fericiţi!”

Larisa Iordache a transmis un mesaj fanilor înaintea finalei de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, care va avea loc pe 3 august. Ea a confirmat că va intra în concurs în ciuda accidentării din calificări.

Reclamă

”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj video publicat de Federaţia Română de Gimnastică.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și