Închide meniul
EXCLUSIV

„Acum durerile sunt şi mai rele!” Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache: „Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva!”

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 17:25

Reclamă
„Acum durerile sunt şi mai rele! Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache: „Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva!

Larisa Iordache, OUT de la Tokyo! Imaginea emoţionantă cu campioana noastră în cârje

Facebook COSR

Cristian Moldovan a spus că Larisa Iordache a sperat până în ultimă clipă că va putea lupta pentru o medalie istorică la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A vrut să concureze pana în ultimul moment, de asta am şi mers cu anunţarea retragerii până în ultima clipă. Teoretic, trebuia să anunţăm de ieri, cu 24 de ore înainte, n-am făcut-o, am mers până după încâlzirea generală, să fim siguri că facem alegerea corectă. Să fim alături de ea, am stat cu ea de când am venit de la sală până acum. E dezamăgită că n-a reuşit să îşi împlineasca visul pe care merită să-l împlinească„, a spus Cristian Moldovan în exclusivitate pentru Antena Sport.

O doare foarte tare piciorul, mai ales acum că a trecut şi adrenalina, s-a şi relaxat, acum durerile sunt şi mai rele. Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva. Vorbim de un exerciţiu la bârnă, sunt elemente foarte grele, trebuie să împingi de pe un picior, să aterizezi pe un picior, se putea întâmpla altceva„, a mai spus Moldovan, care a precizat că s-a uitat împreună cu Larisa Iordache la finala de bârnă.

 Sandra Izbaşa, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache

Marea campioană Sandra Izbaşa i-a transmis un mesaj emoţionant Larisei Iordache, în exclusivitate pentru Antena Sport, după ce sportiva noastră s-a retras din finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice.

Larisa Iordache s-a retras din proba olimpică la bârnă. Problemele de la gleznă nu i-au permis să se dueleze pentru medalii cu Simone Biles.

Reclamă

Marea campioană Sandra Izbaşa i-a transmis un mesaj emoţionant sportivei noastre. „Nu am vrut nicio secundă să cred că accidentarea Larisei este atât de gravă și că o va împiedica să evolueze în finală de la bârnă despre care știm cu toții că este aparatul ei forțe. Știind cât de mult s-a pregătit și cât de mult și-a dorit să se întoarcă cu un rezultat pe măsură speranțelor ei și ale fanilor gimnasticii, retragerea Larisei este dureroasă pentru toți iubitorii sportului românesc și nu numai.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și