Închide meniul
EXCLUSIV

„Acum durerile sunt şi mai rele!” Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache: „Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 17:25

„Acum durerile sunt şi mai rele! Noi detalii despre starea de sănătate a Larisei Iordache: „Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva!

Larisa Iordache, OUT de la Tokyo! Imaginea emoţionantă cu campioana noastră în cârje

Facebook COSR

Cristian Moldovan a spus că Larisa Iordache a sperat până în ultimă clipă că va putea lupta pentru o medalie istorică la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A vrut să concureze pana în ultimul moment, de asta am şi mers cu anunţarea retragerii până în ultima clipă. Teoretic, trebuia să anunţăm de ieri, cu 24 de ore înainte, n-am făcut-o, am mers până după încâlzirea generală, să fim siguri că facem alegerea corectă. Să fim alături de ea, am stat cu ea de când am venit de la sală până acum. E dezamăgită că n-a reuşit să îşi împlineasca visul pe care merită să-l împlinească„, a spus Cristian Moldovan în exclusivitate pentru Antena Sport.

O doare foarte tare piciorul, mai ales acum că a trecut şi adrenalina, s-a şi relaxat, acum durerile sunt şi mai rele. Se putea întâmpla, Doamne Fereşte, altceva. Vorbim de un exerciţiu la bârnă, sunt elemente foarte grele, trebuie să împingi de pe un picior, să aterizezi pe un picior, se putea întâmpla altceva„, a mai spus Moldovan, care a precizat că s-a uitat împreună cu Larisa Iordache la finala de bârnă.

 Sandra Izbaşa, mesaj emoţionant pentru Larisa Iordache

Marea campioană Sandra Izbaşa i-a transmis un mesaj emoţionant Larisei Iordache, în exclusivitate pentru Antena Sport, după ce sportiva noastră s-a retras din finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice.

Larisa Iordache s-a retras din proba olimpică la bârnă. Problemele de la gleznă nu i-au permis să se dueleze pentru medalii cu Simone Biles.

Reclamă

Marea campioană Sandra Izbaşa i-a transmis un mesaj emoţionant sportivei noastre. „Nu am vrut nicio secundă să cred că accidentarea Larisei este atât de gravă și că o va împiedica să evolueze în finală de la bârnă despre care știm cu toții că este aparatul ei forțe. Știind cât de mult s-a pregătit și cât de mult și-a dorit să se întoarcă cu un rezultat pe măsură speranțelor ei și ale fanilor gimnasticii, retragerea Larisei este dureroasă pentru toți iubitorii sportului românesc și nu numai.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și