Închide meniul

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers. Steven Gerrard a anunţat de ce nu a jucat românul în meciul din preliminariile Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 10:55

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers. Steven Gerrard a anunţat de ce nu a jucat românul în meciul din preliminariile Champions League

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo - RangersMalmo v Rangers, UEFA Champions League Third Round Qualifying Match, Eleda Stadium, Malmö, Sweden - 03 Aug 2021,Image: 625189267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimediaimages

Românul nu a jucat niciun minut în confruntarea din Suedia. La finalul partidei, Steven Gerrard a anunţat ce a păţit mijlocaţul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers

Mi-aş fi dorit să am mai multe variante. Pe bancă am avut numai jucători tineri, excluzându-l pe Fashion Sakala. Nu mi-am dorit să introduc pe teren astfel de fotbalişti, într-un meci de o asemenea importanţă. Nu cred că era corect.

Am avut şi anumite probleme înaintea meciului. Ianis Hagi a devenit indisponibil la încălzire. Totuşi, săptămâna viitoare sper că mă voi putea baza pe 3-4 jucători diferiţi şi că vom fi mai puternici!„, a declarat Steven Gerrard, potrivit rangersnews.uk.

Din primele informaţii, se pare că a recidivat accidentarea suferită de Ianis Hagi sâmbătă, în meciul de campionat cu Livingston. Românul a deschis rapid scorul, dar a fost schimbat după o jumătate de oră de joc.

Ianis Hagi și Rangers au mâncat bătaie în Suedia

Rieks și Birmancevic au marcat golurile lui Malmo în confruntarea cu Rangers. Pentru scoțieni a înscris Steven Davis, în minutul 90+5.

Reclamă

Rangers a avut doar două șuturi pe spațiul porții în meciul din Suedia. Acest aspect ar putea să-l determine pe Gerrard să-l titularizeze pe Ianis Hagi în returul programat săptămâna viitoare.

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion în primul meci al sezonului, chiar după ce reușise să marcheze. Românul a ieșit accidentat în meciul cu Livingston, după ce a fost faultat dur.

Rezultatele serii în preliminariile Champions League

În celelalte meciuri ale serii, Șahtior Donețk a învins-o cu 2-1 pe Genk, în deplasare, iar PSV a făcut înstrucție cu Midtjylland, scor 3-0. CFR Cluj a fost egalată în al 3-lea minut de prelungiri!

Reclamă 4 / 0/3
  • Malmo – Rangers 2-1
  • Sparta Praga – Monaco 0-2
  • CFR Cluj – Young Boys 1-0
  • Genk – Șahtior Donețk 1-2
  • PSV – Midtjylland 3-0
  • Olympiacos – Ludogoreț 1-1
  • Steaua Roșie Belgrad – Sheriff Tiraspol 1-1
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și