Închide meniul

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers. Steven Gerrard a anunţat de ce nu a jucat românul în meciul din preliminariile Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 10:55

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers. Steven Gerrard a anunţat de ce nu a jucat românul în meciul din preliminariile Champions League

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo - RangersMalmo v Rangers, UEFA Champions League Third Round Qualifying Match, Eleda Stadium, Malmö, Sweden - 03 Aug 2021,Image: 625189267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Profimediaimages

  • Ianis Hagi nu a jucat în Suedia
  • Malmo – Rangers 2-1

Românul nu a jucat niciun minut în confruntarea din Suedia. La finalul partidei, Steven Gerrard a anunţat ce a păţit mijlocaţul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a păţit Ianis Hagi chiar înainte de Malmo – Rangers

Mi-aş fi dorit să am mai multe variante. Pe bancă am avut numai jucători tineri, excluzându-l pe Fashion Sakala. Nu mi-am dorit să introduc pe teren astfel de fotbalişti, într-un meci de o asemenea importanţă. Nu cred că era corect.

Am avut şi anumite probleme înaintea meciului. Ianis Hagi a devenit indisponibil la încălzire. Totuşi, săptămâna viitoare sper că mă voi putea baza pe 3-4 jucători diferiţi şi că vom fi mai puternici!„, a declarat Steven Gerrard, potrivit rangersnews.uk.

Reclamă

Din primele informaţii, se pare că a recidivat accidentarea suferită de Ianis Hagi sâmbătă, în meciul de campionat cu Livingston. Românul a deschis rapid scorul, dar a fost schimbat după o jumătate de oră de joc.

Ianis Hagi și Rangers au mâncat bătaie în Suedia

Rieks și Birmancevic au marcat golurile lui Malmo în confruntarea cu Rangers. Pentru scoțieni a înscris Steven Davis, în minutul 90+5.

Reclamă

Rangers a avut doar două șuturi pe spațiul porții în meciul din Suedia. Acest aspect ar putea să-l determine pe Gerrard să-l titularizeze pe Ianis Hagi în returul programat săptămâna viitoare.

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion în primul meci al sezonului, chiar după ce reușise să marcheze. Românul a ieșit accidentat în meciul cu Livingston, după ce a fost faultat dur.

Rezultatele serii în preliminariile Champions League

În celelalte meciuri ale serii, Șahtior Donețk a învins-o cu 2-1 pe Genk, în deplasare, iar PSV a făcut înstrucție cu Midtjylland, scor 3-0. CFR Cluj a fost egalată în al 3-lea minut de prelungiri!

Reclamă 4 / 0/3
  • Malmo – Rangers 2-1
  • Sparta Praga – Monaco 0-2
  • CFR Cluj – Young Boys 1-0
  • Genk – Șahtior Donețk 1-2
  • PSV – Midtjylland 3-0
  • Olympiacos – Ludogoreț 1-1
  • Steaua Roșie Belgrad – Sheriff Tiraspol 1-1

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”