Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne!” + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!”

Publicat: 5 august 2021, 13:53

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne! + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!

Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo

Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache a spus că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru experienţa trăită la Jocurile Olimpice 2020, deşi competiţia a fost ca un coşmar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: „Mulţumesc, Doamne!”

„La revedere Tokyo! După o lună şi o săptămână plecăm acasă. Mulţumesc, Doamne, pentru această experienţă, chiar dacă nu s-a terminat aşa cum mi-am dorit.

Am învăţat lucruri esenţiale care mă vor ajuta pe viitor. Plec de aici cu lacrimi în ochi, dar cu capul sus. Mulţumesc, mulţumesc pentru gândurile voaste frumoase.

Urmează o călătorie de 22 de ore, dar sunt fericită că îmi voi revedea familia”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj postat pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Iordache Larisa (@larisa_iordache)

Larisa Iordache, dezvăluiri despre abandonul de la Tokyo

Larisa Iordache a explicat ce a simţit când a fost nevoită să abandoneze în finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, din cauza accidentării suferit în calificări.

„Sunt împăcată cu decizia luată, pentru că a venit momentul să-mi pun sănătatea pe primul plan. Ăsta e un lucru pe care mama mi l-a spus demult, o lecție pe care acum trebuie s-o pun în practică.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima dată (n.r. când a concurat cu probleme medicale) a fost chiar în urmă cu două luni, la Basel, unde am participat cu o criză renală. Inconștiența a învins atunci.

Puteam să-mi pierd un rinichi! Dar dorința de a concura și de a obține calificarea la Olimpiadă a fost mare”, a declarat Larisa, pentru gsp.ro.

Maria Holbură, despre accidentarea Larisei Iordache: „A căzut din picioare de durere”

Maria Holbură, cealaltă gimnastă care a reprezentat România la JO 2020, a povestit cât de apropiată este de Larisa Iordache şi cât de gravă a fost accidentarea acesteia.

„Vorbim orice, ne încurajăm tot timpul, suntem aproape una de cealaltă. (…) Prima dată am crezut că s-a lovit la genunchi (n.r. momentul accidentării, în calificări), pentru că așa se văzuse de unde am stat eu să o urmăresc, dar de fapt se lovise la aceeași gleznă unde are probleme.

M-am speriat foarte tare! Am crezut că a pățit ceva foarte grav, a căzut din picioare de durere. Eu urmam după ea și draga de ea era acolo și mă încuraja și am apreciat foarte mult.

Avea gheață pe picior și striga la mine la fiecare element. A avut foarte multe probleme de sănătate și o admir mult pentru ceea ce face și pentru ceea ce este”, a povestit Maria Holbură pentru sportsnet.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și