Închide meniul

Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat contractul uriaş cu PSG

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 13:26

Reclamă
Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat contractul uriaş cu PSG

Lionel Messi e plătit şi în criptomonede

Profimediaimages

“Includerea criptomonedelor $PSG Fan Tokens în pachetul jucătorului creează o legătură imediată cu comunitatea de milioane de suporteri din întreaga lume. Această iniţiativă poziţionează un pic mai mult PSG ca una dintre mărcile din sport cele mai inovatoare şi avangardiste ale lumii”, se arată pe site-ul psg.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat cu PSG

PSG a devenit în 2018 prima marcă din sport care s-a asocial Socios.com. De atunci, PSG şi Socios.com colaborează pentru dezvoltarea unor metode inovatoare pentru a conecta clubul şi suporterii, menţionează PSG. Fan Tokens le oferă suporterilor posibilitatea de a se implica în decizii minore din viaţa clubului.

Datorită criptomonedelor, fanii pot alege mesajul afişat pe perete în vestiar pentru a-i motiva pe jucători sau să voteze pentru golul sezonului sau pentru câştigătorii premiilor de la finalul sezonului. De asemenea, pe platforma Socios.com suporterii primesc mesaje video personalizate de la jucători şi numeroase alte surprize.

Lionel Messi, clauză specială în contractul cu PSG

Lionel Messi dă totul pentru Argentina! Meciurile naţionalei au prioritate, conform unei clauze inclusă în contractul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, informează tycsports.com.

Potrivit sursei citate, clauza vizează atât meciurile oficiale, cât şi cele amicale. Un alt aspect din contractul lui Messi dezvăluit de jurnaliştii argentinieni se referă la faptul că acesta doreşte ca staful medical al naţionalei Agentinei să aibă acces la sediul PSG.

Reclamă

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment„, a declarat Lionel Messi, la prezentarea la PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și