Închide meniul

Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat contractul uriaş cu PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 13:26

Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat contractul uriaş cu PSG

Lionel Messi e plătit şi în criptomonede

Profimediaimages

“Includerea criptomonedelor $PSG Fan Tokens în pachetul jucătorului creează o legătură imediată cu comunitatea de milioane de suporteri din întreaga lume. Această iniţiativă poziţionează un pic mai mult PSG ca una dintre mărcile din sport cele mai inovatoare şi avangardiste ale lumii”, se arată pe site-ul psg.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat cu PSG

PSG a devenit în 2018 prima marcă din sport care s-a asocial Socios.com. De atunci, PSG şi Socios.com colaborează pentru dezvoltarea unor metode inovatoare pentru a conecta clubul şi suporterii, menţionează PSG. Fan Tokens le oferă suporterilor posibilitatea de a se implica în decizii minore din viaţa clubului.

Datorită criptomonedelor, fanii pot alege mesajul afişat pe perete în vestiar pentru a-i motiva pe jucători sau să voteze pentru golul sezonului sau pentru câştigătorii premiilor de la finalul sezonului. De asemenea, pe platforma Socios.com suporterii primesc mesaje video personalizate de la jucători şi numeroase alte surprize.

Lionel Messi, clauză specială în contractul cu PSG

Lionel Messi dă totul pentru Argentina! Meciurile naţionalei au prioritate, conform unei clauze inclusă în contractul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, informează tycsports.com.

Citește și:

Potrivit sursei citate, clauza vizează atât meciurile oficiale, cât şi cele amicale. Un alt aspect din contractul lui Messi dezvăluit de jurnaliştii argentinieni se referă la faptul că acesta doreşte ca staful medical al naţionalei Agentinei să aibă acces la sediul PSG.

Reclamă

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment„, a declarat Lionel Messi, la prezentarea la PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi a primit criptomonede când a semnat cu PSG
  • Messi are un salariu anual de 35 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și