Închide meniul

Spectacolul a revenit! Erling Haaland a făcut spectacol în Dortmund – Frankfurt 5-2. Liverpool, debut în forţă cu Norwich. Karim Benzema, de neoprit în Alaves – Real Madrid 1-4

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2021, 16:32 / Actualizat: 15 august 2021, 1:00

Spectacolul a revenit! Erling Haaland a făcut spectacol în Dortmund – Frankfurt 5-2. Liverpool, debut în forţă cu Norwich. Karim Benzema, de neoprit în Alaves – Real Madrid 1-4

Liverpool luptă pe toate fronturile

Profimedia

Update: Alaves – Real Madrid 1-4. Karim Benzema, „dublă” în primul meci de după revenirea lui Carlo Ancelotti. Detalii AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: PSG – Strasbourg 4-2. Vicecampionii au condus cu 3-0 la pauză, după golurile lui Icardi (3), Mbappe (25) și Draxler (27). Gameiro (53) și Ajorque (64) au redus din diferență, dar Sarabia (86) a stabilit rezultatul final.

Update: Liverpool a început în forţă noul sezon. Echipa lui Jurgen Klopp a învins-o pe Norwich cu 3-0. Diogo Jota, Roberto Firmino şi Mohamed Salah au marcat pentru cormorani.

Reclamă

Update: Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes. Nebunie totală înainte de PSG – Strasbourg! Fanii i-au compus deja un cântec argentinianului. Detalii, AICI.

Update: Erling Haaland a făcut spectacol în Dortmund – Frankfurt 5-2. Superstarul norvegian a reuşit o „dublă” şi a oferit trei pase de gol. Detalii, AICI.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Paul Pogba a dat recital și a oferit 4 pase decisive în meciul Manchester United – Leeds, scor 5-1, din prima etapă a noului sezon din Premier League. Detalii, AICI.

Spectacolul a revenit în Europa! Lionel Messi, prezentare de gală în PSG – Strasbourg

Vedetele PSG-ului revin pe Parc des Princes, iar momentul zilei va fi prezentarea lui Lionel Messi la noua echipă. Alături de superstarul argentinian vor mai fi prezentaţi şi Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi și Georginio Wijnaldum. La meciul cu Strasbourg vor fi aproximativ 50.000 de fani.

Erling Haaland, pregătit să facă show în Dortmund – Frankfurt

Erling Haaland (21 de ani) a avut un start nebun în stagiunea 2021-2022. Norvegianul a înscris un hat-trick pentru Borussia Dortmund într-un meci din Cupa Germaniei şi este pregătit să facă spectacol şi în meciul de debut din noul sezon. contra lui Frankfurt.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale zilei:

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și