Închide meniul

Valeriu Iftime, declaraţie halucinantă după FC Botoşani – Rapid 0-2: „Dacă mai vine de două ori băut la meci nu va mai juca!” Ce l-a scos din sărite pe patronul moldovenilor

Dragoș Vasile Publicat: 23 august 2021, 9:53

Reclamă
Valeriu Iftime, declaraţie halucinantă după FC Botoşani – Rapid 0-2: „Dacă mai vine de două ori băut la meci nu va mai juca! Ce l-a scos din sărite pe patronul moldovenilor

Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, declaraţie halucinantă după FC Botoşani – Rapid 0-2

Patronul lui FC Botoşani s-a enervat după înfrângerea cu Rapid. Valeriu Iftime l-a „taxat” pe Andrei Şeroni după ce acesta a încasat cartonaşul galben şi a fost la un pas de eliminare în următoarele câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rapidul a avut noroc astăzi. Nu înțeleg de ce s-a culcat Braun. E complet cu capul, acolo e golul lui. Nu înțeleg, nici măcar nu l-a atins. Eu cred că a făcut cea mai mare prostie, nici la al doilea gol n-a dublat. Braun, care a făcut niște lucruri ofensive extraordinare, este un corigent spre repetent în apărare. Ambele goluri vin pe greșeli în apărare. Cel puțin primul gol este o greșeală impardonabilă la un fundaș. Golul este o întâmplare, ca la Steaua. A îmbătrânit și Țigănașu, nu s-a mai dus să-l blocheze. 

Cred că Mihai Roman, dacă reușea să dea golul ăla, era mai frumos meciul. Chindriș e altă enigmă. Nu știu ce să spun, a spus că pleacă, noi am luat acolo un fundaș. Eu nu-l pot fugări, pentru că îl prețuiesc. Nu știu dacă acel camerunez va fi mai bun ca el, atunci nu va mai juca având condiția de U21. Dacă și Șeroni mai vine de două ori băut la meci, o să joace el, n-avem ce face”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

Valeriu Iftime îl avertizează pe Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca FCSB-ului

Edi Iordănescu este avertizat de Valeriu Iftime înaintea debutului la FCSB. Patronul lui FC Botoşani a avut un mesaj categoric pentru antrenorul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea lui Edi Iordănescu, însă puţini sunt cei care cred spusele patronului FCSB. Valeriu Iftime este de părere că latifundiarul din Pipera va avea acelaşi comportament dacă echipa sa va înregistra eşecuri consecutive.

Reclamă

„O să iasă tărăboi la FCSB după două-trei bătăi. Edi poate să scoată echipa din starea asta, e păcat pentru fotbalul românesc să fie în această situație. Când are impulsul acesta de moment, trece peste tot”, a declarat Valeriu Iftime, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor Vezi toate știrile
Citește și