Închide meniul
NEWS ALERT

Dezastru la FCSB! Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman. Cât timp lipsesc!

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 17:12

Reclamă
Dezastru la FCSB! Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman. Cât timp lipsesc!

Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Antrenorul roş-albaştrilor a confirmat informaţiile oferite în exclusivitate de AS.ro, că Tănase ratează Derby-ul României cu Dinamo. Căpitanul vicecampioanei va lipsi minimum şase săptămâni. „Mbappe” Coman ar putea să nu mai joace niciun meci în acest an!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, anunţ catastrofal despre accidentările lui Florin Tănase şi Florinel Coman

Am pierdut trei jucători într-o săptămână: Moruțan, Tănase și Coman. Tănase va sta minim o lună și jumătate, iar Coman va sta 3 luni! Tănase era mai matur, mai experimentat, mai integrat în echipă. Tănase și Coman sunt jucători de echipă națională, nu este ușor. Tănase a vrut să tragă de el, a jucat într-un picior, dar accidentarea este foarte serioasă.

Rolul meu de antrenor este să găsesc soluții, dar echipa a pierdut calitate în ultimele luni. A fost și plecarea lui Dennis Man„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

În condiţiile date, Florin Tănase va rata sigur disputele cu Dinamo, FC U Craiova 1948, Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.

Florin Tănase a părăsit cantonamentul României

Așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri, Florin Tănase nu va putea face parte din lotul României pentru tripla din septembrie. Tănase a părăsit cantonamentul tricolorilor după ce a efectuat mai multe investigații.

Reclamă

În ultima partidă disputată de FCSB în Liga 1, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat ieri investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători.

În această după-amiază, delegația României va decola spre Islanda”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și