Închide meniul
VIDEO

Bucurie nebună a jucătorilor de la FCSB, în faţa fanilor! Claudiu Keşeru, reacţie fabuloasă. Ce le-a spus coechipierilor, chiar pe gazon!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2021, 23:56

Reclamă
Bucurie nebună a jucătorilor de la FCSB, în faţa fanilor! Claudiu Keşeru, reacţie fabuloasă. Ce le-a spus coechipierilor, chiar pe gazon!

Claudiu Keşeru, bucuros după victoria cu FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Imediat după fluierul final, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au dus spre peluză şi au sărbătorit succesul cu cei 170 de fani care au făcut deplasarea în Bănie. Constantin Budescu a fost felicitat de ultraşi pentru primele minute jucate în tricoul roş-albastru, după revenirea la echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB s-au bucurat în faţa fanilor pentru victoria cu FC U Craiova 1948

Marcatorul golului de trei puncte l-a strâns în braţe pe Vali Creţu, cel care a scos penalty-ul din minutul 61. Keşeru a fost surprins având o reacţie fabuloasă.

Astea-s cele mai frumoase (n.r. victorii)! Alea pe care le câștigi pe merit sunt frumoase, dar parcă astea sunt și mai și„, s-a auzit spunând Claudiu Keşeru.

Internaţionalul român a şi recunoscut, la flash-interviu, că meciul nu a fost unul pe placul telespectatorilor. A ţinut să asigure că mult mai importante sunt punctele!

Reclamă

Simţeai că merge spre un 0-0 şi cu un moment care să te facă să înscrii. Diferenţa nu a fost mare. Un meci urât pentru telespectatori, nici pentru noi pe teren nu a fost prea plăcut. Acestea sunt meciurile în care trebuie să iei puncte, care se uită„, a declarat Claudiu Keşeru la finalul meciului din Bănie.

FCSB a avut numai trei şuturi pe spaţiul porţii, în timp ce gazdele au avut o singură execuţie cadrată. Roş-albaştrii au urcat pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Farul, UTA şi FC Voluntari. Echipa lui Mititelu este pe locul 12 în clasament, iar Adrian Mutu riscă să fie demis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și