Închide meniul

O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid. Moldovenii primesc o avere pentru rezultatele din UEFA Champions League

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 11:18

Reclamă
O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid. Moldovenii primesc o avere pentru rezultatele din UEFA Champions League

Real Madrid - Sheriff Tiraspol 1-2

Profimedia

Sheriff Tiraspol, club înfiinţat în 1997, a produs şocul serii în Champions League. Moldovenii au învins-o pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, iar recompensa este pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O victorie de milioane! Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid

Pentru calificarea în faza grupelor, UEFA oferă 15.250.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 1.300.000 de euro, sumă acordată în urma succeselor obţinute în preliminarii.

În faza grupelor, o victorie este recompensată cu 2.700.000 de euro, iar o remiză cu 900.000 de euro. Astfel, după cele două succese, 2-0 cu Şahtior şi 2-1 cu Real Madrid, Sheriff Tiraspol a încasat 5.400.000 de euro.

Astfel, suma totală câştigată de gruparea din Republica Moldova în acest sezon de UEFA Champions League este de aproape 22.000.000 de euro.

Premiile din UEFA Champions League sunt următoarele:

Reclamă

Sheriff Tiraspol, surpriza sezonului în Liga Campionilor! Campioana Moldovei a rescris istoria în faţa lui Real Madrid

Sheriff Tiraspol a scos un rezultat fabulos pe terenul celor de la Real Madrid. Campioana Moldovei a rescris istoria pe Santiago Bernabeu. Formaţia din Tiraspol a dat lovitura pe finalul meciuluidin Spania şi a obţinut o victorie uriaşă.

Campioana Moldovei a făcut un meci uriaş. A condus după primele 45 de minute la Madrid. Fanii blanco au amuţit pur şi simplu în minutul 25 al partidei. Campioana Republicii Moldova deschisese scorul în Spania. Jasur Jakhshibaev, un atacant din Uzbekistan, adus sub formă de împrumut de la polonezii de la Legia Varșovia.

A fost un contraatac sezaţional. Fundaşul stânga, Cristiano, a centrat impecabil. Jakhshibaev a venit lansat, fără marcaj, și a reluat cu capul, din 7 metri, în plasa laterală. Benzema a egalat pentru madrileni în minutul 65, dar finalul a fost fatidic pentru echipa pregătită de Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Luxemburghezul Sebastien Thill a prins un şut senzaţional, fără nicio şansă pentru Courtois. După două etape, Sheriff Tiraspol e liderul grupei, cu şase puncte din şase posibile. Real Madrid e a doua, cu trei puncte, în timp ce Şahtior şi Inter Milano sunt pe locurile 3 şi 4, cu câte un punct fiecare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și