Închide meniul

Dan Petrescu a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care a ajuns deja la Cluj: Atacant de două milioane de euro

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 12:30

Reclamă
Dan Petrescu a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care a ajuns deja la Cluj: Atacant de două milioane de euro

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a spus că are nevoie urgentă de jucători şi conducătorii celor de la CFR Cluj s-au conformat. Îi aduc antrenorului un super fotbalist cu o cotă de piaţă de două milioane de euro. Atacantul tocmai a ajuns la Cluj Napoca şi dacă va trece de vizita medicală ar fi unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a dat marea lovitură

Atacantul care a făcut spectacol sub comanda Mircea Lucescu la Şahtior, Facundo Ferreyra este foarte aproape de a semna cu echipa campioană chiar înainte de CFR Cluj – Randers. Dacă trece de vizita medicală, va semna un contract pe două sezoane, cu opţiune pentru încă unul. Pentru că era liber de contract dinaintea închiderii perioadei de mercato, CFR îl va putea trece pe lista pentru Liga 1 cu condiţia scoaterii de acolo a unui jucător.

Ferreyra se înţelesese deja cu un alt club în momentul în care CFR Cluj a intrat pe fir, iar faptul că mutarea nu s-a realizat i-a enervat teribil pe conducătorii clubului Colo Colo din Chile, conform jurnaliştilor de la sport.ua. Preşedintele Edmundo Valladares şi directorul sportiv Daniel Moron sperau ca Facundo să ajungă vinerea trecută în Chile pentru a semna contractul stabilit deja.

Atacantul i-a refuzat pe cei de la Colo Colo

Ferreyra a invocat motive personale, fără să ofere şi alte detalii. S-a speculat că pe fir ar fi intrat Nottingham Forest sau un alt club din Europa, ori unul din Brazilia. De fapt, CFR Cluj a fost echipa al cărei proiect l-a convins pe atacant, iar sosirea sa în România demonstrează că nimic nu mai poate sta în calea semnării înţelegerii.

Facundo Ferreyra a fost adus în fotbalul european de către Mircea Lucescu, în 2013, din Argentina. Șahtior Donețk plătea atunci 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Ulterior, a fost împrumutat pentru un sezon la Newcastle United, unde nu a dat cel mai bun randament.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și