Închide meniul

Dan Petrescu a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care a ajuns deja la Cluj: Atacant de două milioane de euro

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 12:30

Dan Petrescu a dat marea lovitură! Super-fotbalistul care a ajuns deja la Cluj: Atacant de două milioane de euro

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu a spus că are nevoie urgentă de jucători şi conducătorii celor de la CFR Cluj s-au conformat. Îi aduc antrenorului un super fotbalist cu o cotă de piaţă de două milioane de euro. Atacantul tocmai a ajuns la Cluj Napoca şi dacă va trece de vizita medicală ar fi unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a dat marea lovitură

Atacantul care a făcut spectacol sub comanda Mircea Lucescu la Şahtior, Facundo Ferreyra este foarte aproape de a semna cu echipa campioană chiar înainte de CFR Cluj – Randers. Dacă trece de vizita medicală, va semna un contract pe două sezoane, cu opţiune pentru încă unul. Pentru că era liber de contract dinaintea închiderii perioadei de mercato, CFR îl va putea trece pe lista pentru Liga 1 cu condiţia scoaterii de acolo a unui jucător.

Ferreyra se înţelesese deja cu un alt club în momentul în care CFR Cluj a intrat pe fir, iar faptul că mutarea nu s-a realizat i-a enervat teribil pe conducătorii clubului Colo Colo din Chile, conform jurnaliştilor de la sport.ua. Preşedintele Edmundo Valladares şi directorul sportiv Daniel Moron sperau ca Facundo să ajungă vinerea trecută în Chile pentru a semna contractul stabilit deja.

Atacantul i-a refuzat pe cei de la Colo Colo

Ferreyra a invocat motive personale, fără să ofere şi alte detalii. S-a speculat că pe fir ar fi intrat Nottingham Forest sau un alt club din Europa, ori unul din Brazilia. De fapt, CFR Cluj a fost echipa al cărei proiect l-a convins pe atacant, iar sosirea sa în România demonstrează că nimic nu mai poate sta în calea semnării înţelegerii.

Facundo Ferreyra a fost adus în fotbalul european de către Mircea Lucescu, în 2013, din Argentina. Șahtior Donețk plătea atunci 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Ulterior, a fost împrumutat pentru un sezon la Newcastle United, unde nu a dat cel mai bun randament.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și