Închide meniul

Edi Iordănescu, băgat în corzi de Cornel Dinu: „E complet rupt de realitate, niciun progres!” Ce l-a deranjat pe „Procuror”

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 17:44

Reclamă
Edi Iordănescu, băgat în corzi de Cornel Dinu: „E complet rupt de realitate, niciun progres! Ce l-a deranjat pe „Procuror

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, băgat în corzi de Cornel Dinu

Una caldă, alta rece pentru Edi Iordănescu. După ce a fost lăudat de Alessandro Caparco şi Basarab Panduru, antrenorul a fost criticat. Cornel Dinu l-a băgat în corzi după declaraţiile făcute la finalul victoriei cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate. Și după partida asta (n.r. cu Chindia) a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB…

Nu se vede absolut deloc un progres în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnice. Nu le vad din păcate la FCSB şi Edi Iordănescu e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat.

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment fatidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri, e benefică. Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză”, a declarat Cornel Dinu pentru telekomsport.ro.

Edi Iordănescu, făcut praf după Chindia – FCSB 0-1

Cornel Dinu nu e singurul care îl critică pe Edi Iordănescu. Victoria chinuită a roș-albaștrilor în fața Chindiei l-a înfuriat pe Vasile Miriuță. FCSB a reușit să-i dea gol echipei lui Săndoi abia în prelungiri, deși gazdele au jucat din minutul 8 în inferioritate numerică, Kocic fiind eliminat pentru un fault la Vali Crețu.

Reclamă

”Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea.

De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab”, a spus Vasile Miriuță, potrivit looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și