Închide meniul

Dezvăluirea momentului despre Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, în vestiarul lui FCSB. „Disciplina e importantă!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 23:07

Reclamă
Dezvăluirea momentului despre Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, în vestiarul lui FCSB. „Disciplina e importantă!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultimul care a vorbit la superlativ de antrenorul lui FCSB este Marius Șumudică. „Șumi” e convins că Edi Iordănescu se va bate la titlu până în ultimele etape și crede că aerul nou adus de noul tehnician este exact ceea ce lipsea echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică l-a lăudat pe Edi Iordănescu

„Referitor la FCSB, e clar că a venit un antrenor cu o oarecare disciplină, un antrenor nu pot să-i zic rigid, dar care ține vestiarul într-o teroare, între ghilimele. Nu vreau să se scoată din context, să-l fac nu știu cum pe Edi, care e prietenul meu.

Are aura asta de a ține grupul unit, disciplina e importantă și cred că valoarea individuală a jucătorilor va crește, iar cu Edi se vor bate la titlu”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

În primele 7 meciuri la FCSB, Edi Iordănescu a adunat cinci victorii, o remiză și un eșec. Iordănescu a preluta echipa din afara locurilor de play-off și i-a dus pe roș-albaștri până pe locul al treilea, la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Edi Iordănescu, comparat cu Jose Mourinho

Edi Iordănescu este omul numărul unu la FCSB după ce Gigi Becali i-a cedat echipa. Maniera în care Iordănescu Jr. gestionează relațiile cu jucătorii i-a adus comparații cu marele Jose Mourinho.

Reclamă

Mi se pare ceva gen Mourinho parcă. Nu mai ţin minte dacă atunci când s-a dus la Benfica sau la Porto le-a spus jucătorilor aşa. Când aveţi o problemă veniţi la mine că uşa e deschisă. Dacă aveţi o problemă şi vă duceţi la presă şi vorbiţi despre problema aia, tot de acolo să găsiţi şi răspunsul. Aşa mi se pare şi aici. Ştie toată lumea cine e antrenorul în vestiar.

Asta e părerea mea din ce văd. Aşa trebuie să fie peste tot. Keşeru spune nu discut, vine Budescu şi zice că o să vedem în funcţie de meci când joc. Cam toată lumea ştie unde îşi are locul. Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și