Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB și-a găsit o nouă casă! Unde va evolua echipa antrenată de Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 9:35

Reclamă
FCSB și-a găsit o nouă casă! Unde va evolua echipa antrenată de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Din informațiile AS.ro, conducerea celor de la FCSB a decis ca echipa antrenată de Edi Iordănescu să își dispute jocurile la Buzău. Nu este pentru prima dată când formația lui Gigi Becali joacă acolo. Edi Iordănescu a căutat un stadion cu o suprafață bună de joc, dar și aproape de București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este nevoită să se mute la Buzău, asta deși în București sunt două stadioane de cinci stele care ar fi putut să găzduiască echipa lui Becali. Este vorba despre arenele Steaua și Arcul de Triumf.

„Trebuie să vedem unde putem strânge cât mai mult public. Trebuie să vedem ce condiții avem, distanțe, partea tehnică, să avem o suprafață bună, condiții bune. Decizia finală nu e luată în momentul de față. Buzăul este o variantă și este una dintre variantele principale”, a anunțat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE, acum câteva săptămâni.

FCSB, cale liberă spre Ghencea

Echipa lui Gigi Becali poate spera că se va întoarce pe Ghencea. Noul stadion Steaua a fost inaugurat în urmă cu trei luni. Până acum au evoluat acolo doar echipele CSA, dar în viitor, noua arenă va primi și alte echipe, după cum anunță comandantul Clubului Sportiv al Armatei.

„Stadionul Steaua este utilizat cu prioritate de către echipele de fotbal și rugby ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua și de către echipele reprezentative ale României.

Reclamă

În funcție de disponibilitatea arenei, ținând cont de timpul necesar regenerării suprafeței de joc dintre evenimente, în condiții de deplină legalitate, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor solicitanți/echipe”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir, pentru prosport.ro.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și