Închide meniul

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu e gata de posibilul duel stelar cu Simona Halep: „Abia aştept! Sunt încântată că sunt aici!” Anunţ despre viitorul antrenor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 10:18

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu e gata de posibilul duel stelar cu Simona Halep: „Abia aştept! Sunt încântată că sunt aici! Anunţ despre viitorul antrenor

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021

Profimediaimages

Emma Răducanu este noua senzaţie din tenisul feminin mondial, după ce a scris istorie la US Open 2021. La doar 18 ani, Emma Răducanu ca devenit prima jucătoare din istorie care a reuşit să câştige un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu poate da lovitura şi la Indian Wells, acolo unde este pe aceeaşi parte de tablou cu Simona Halep. Cele două jucătoare se pot duela în turul al treilea.

Emma Răducanu aşteaptă duelul cu Simona Halep

Sunt foarte încântată să fiu aici. Este prima dată când joc în Indian Wells. Este un loc frumos, abia aștept să încep. Nu vreau să schimb nimic față de US Open. Am ajuns aici fără să pun presiune pe mine și fără să am așteptări. Dacă aș face lucrurile diferit la Indian Wells, dacă aș permite gânurilor să zboare liber prin cap, mi-aș crea singură probleme„, a spus Emma Răducanu, conform mirror.co.uk.

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu a vorbit şi despre noul antrenor

Emma Rădcuanu a luat o decizie surprinzătoare după ce a câştigat US Open. Jucătoarea cu origini româneşti a decis să se despartă de Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să scrie istorie. Emma Răducanu încă nu are antrenor, iar la Indian Wells se antrenează cu Raymond Sarmiento, un jucător de 29 de ani din SUA. De asemenea, Emma Răducanu este supervizată de Jeremy Bates, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a Marii Britanii.

Nu mă grăbesc, vreau să găsesc persoana potrivită pentru a mă antrena. Am nevoie de cineva care să mă înțeleagă, e nevoie de chimie între jucător și antrenor. În același timp, am nevoie de cineva care să știe să mă motiveze, iar o astfel de persoană nu e ușor de găsit. Dar nu îmi fac probleme, pe teren, în timpul partidelor, ești singură, așa că mă simt confortabil„, a concluzionat Emma Răducanu.

Reclamă

Indian Wells 2021 | S-a tras la sorţi tabloul principal! Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare încă din turul 3

S-a tras la sorţi tabloul principal de la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie şi care are premii totale în valoare de 8.700.000 de dolari. Simona Halep şi noua senzaţie a tenisului mondial, Emma Răducanu, pot fi adversare încă din turul 3 al competiţiei.

Favorită numărul 11, Simona Halep (17 WTA) este calificată direct în turul 2. Acolo va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Shuai Zhang (China) şi Marta Kostyuk (Ucraina). Dacă va reuşi să se impună, atunci poate da chiar peste campioana de la US Open.

Şi tânăra de 18 ani, cu origini româneşti, nu va juca în manşa inaugurală. În turul secund o aşteaptă confruntarea cu câştigătoarea meciului dintre Aliaksandra Sasnovich (Belarus) şi Maria Camila Osorio Serrano (Columbia).

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și