Închide meniul

Anamaria Prodan, cuvinte uriaşe la adresa lui Reghecampf: „E cel mai bun antrenor! Are şanse mari la titlu!” Promisiunea pe care i-a făcut-o: „O să îl ajut”

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 15:37

Reclamă
Anamaria Prodan, cuvinte uriaşe la adresa lui Reghecampf: „E cel mai bun antrenor! Are şanse mari la titlu! Promisiunea pe care i-a făcut-o: „O să îl ajut

Anamaria Prodan, cuvinte uriaşe la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan crede că Universitatea Craiova are şanse uriaşe de a câştiga campionatul în acest sezon. Laurenţiu Reghecampf este principala armă a oltenilor în lupta cu FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O luptă foarte strânsă la titlu anul acesta. Sunt antrenor foarte buni. E primul an când s-au întors valorile acasă. Universitatea Craiova joacă cel mai bine pentru că are cel mai bun antrenor. Are şanse mari la titlu. Laur este un antrenor incredibil şi un om incredibil. Dacă îşi pune ceva în cap, nu se lasă până nu reuşeşte. O să vină perioadă de iarnă şi o să îl ajut cu jucători„, a spus Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura! Vestea de ultimă oră primită de antrenorul oltenilor

Laurenţiu Reghecampf se poate baza pe un nou atacant la următoarele meciuri. După FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova antrenorul primeşte cea mai mare veste. Atacantul Mihai Roman II şi-a revenit şi se poate întoarce la antrenamente. A fost la control la Viena, iar medicii i-au spus că este ok cu inima. Vârful își anunțase și-n vară revenirea, dar atunci s-a grăbit.

Mihai Roman II nu mai joacă fotbal din decembrie 2019, din cauza unor probleme cardiace (extrasistole). Acum, atacantul a demarat în sfârșit pregătirile pentru revenirea pe gazon, anunţă gsp.ro. În iunie, Mihai Roman II dezvăluia cum a decurs operația.

„Mi-au făcut o ablație, e minim invazivă. Două catetere care pleacă pe vasele de sânge până la inimă și rezolvă acolo extrasistolele care apar. Voi putea să practic din nou fotbalul de performanță”, spunea atacantul, conform olteniatv.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și