Închide meniul

„Să vin la naţională? În viaţă orice este posibil!” Un fost selecţioner e gata să ducă naţionala la Mondialul din Qatar! Ce a spus de Rădoi

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 19:44

Reclamă
„Să vin la naţională? În viaţă orice este posibil! Un fost selecţioner e gata să ducă naţionala la Mondialul din Qatar! Ce a spus de Rădoi

Mirel Rădoi, despre discuțiile cu FRF

Hepta

Hagi şi Olăroiu au fost primele nume vehiculate pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei, în cazul în care selecţionerul nu se va răzgândi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O variantă surpriză ar fi şi Boloni, cel care nu ar spune nu unei reveniri pe banca echipei naţionale. Boloni a negociat în ultima perioadă şi cu Sepsi, însă nu a ajuns la o înţelegere cu patronul covăsnenilor.

Ladislau Boloni, despre revenirea pe banca naţionalei României

Să vin la națională? În viață orice este posibil. Sper însă ca Rădoi să se răzgândească și să pregătească naționala și în baraj, de ce nu, și la Mondiale. El a fost supărat că a fost atacat de toată lumea, și pe bună dreptate. E normal acum să se gândească la viitorul lui„, a spus Boloni, pentru gsp.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Răzvan Burleanu trebuie să îi caute înlocuitor lui Rădoi, tehnicianul care va mai sta doar două partide pe banca naţionalei.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

Reclamă

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și