Închide meniul

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6. Simo, la un pas de o revenire colosală în setul al doilea. Prima reacție a Mariei Sakkari: „Am fost nervoasă!”

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 17:57

Reclamă
Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6. Simo, la un pas de o revenire colosală în setul al doilea. Prima reacție a Mariei Sakkari: „Am fost nervoasă!

Simona Halep, probleme medicale la Transylvania Open

Profimediaimages

Maria Sakkari a reușit să fructifice a treia minge de meci pe care a avut-o și s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4. La finalul partidei, Maria Sakkari a explicat cum a fost Simona Halep la un pas de o revenire colosală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, eliminată de la Kremlin Cup

“Am fost puțin nervoasă și obosită. Am jucat mult în ultima perioadă, am călătorit mult. Am simțit o ușoară oboseală și mă bucur că s-a terminat cu bine”, a spus Maria Sakkari, imediat după victoria cu Simona Halep.

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6. Sakkari, prima victorie cu Simo

Cele două jucătoare s-au întâlnit pentru prima dată, iar numărul 7 WTA a spus că se aștepta că va avea un meci infernal cu marea noastră campioană.

A prima dată când am jucat cu Simona Halep, dar știam la ce se mă aștept. În setul al doilea am avut o problemă, am avut 5-1 și am fost la un pas să fiu egalată. Mă bucur că am reușit să câștig în două seturi”, a mai spus Maria Sakkari.

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6 | Simona, eliminată în sferturile de finală de la Kremlin Cup

Simona Halep – Maria Sakkari, 4-6, 4-6. Simona Halep a avut parte de o întâlnire extrem de grea! Sportiva noastră a luptat eroic, însă a fost eliminată. Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale Kremlin Cup.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și