Închide meniul

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6 | Simona, eliminată în sferturile de finală de la Kremlin Cup! Sportiva noastră a luptat eroic în setul secund

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 17:40

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6 | Simona, eliminată în sferturile de finală de la Kremlin Cup! Sportiva noastră a luptat eroic în setul secund

Simona Halep

Profimediaimages

Simona Halep, eliminată de la Kremlin Cup

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, de Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturile de finală ale Kremlin Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma parcursului de la Kremlin Cup, Simona va fi recompensată cu un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. După această competiţie, jucătoarea română şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Simona Halep va participa săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat tot în sală, la Cluj-Napoca.

Reclamă

Simona Halep – Maria Sakkari 4-6, 4-6

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 4-6. Final de meci! Sportiva noastră a luptat eroic, însă a fost eliminată. 

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 4-5. Ce revenire! Sakkari a servit de două ori pentru meci, însă Simona a câștigat trei game-uri la rând.

Reclamă

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-5. Simona greșește din nou și este la un game distanță de înfrângere.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-4. Sportiva noastră nu reușește să îi facă față adversarei elene.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-3. Simona câștigă primul game din setul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 0-3. Maria are control total asupra meciului și câștigă un nou game.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 0-2. Problemele continuă pentru Simona, iar jucătoarea din Grecia câștigă un nou game.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 0-1. Sportiva elenă a început din nou în forță.

Update: A început setul secund!

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 4-6. Simona a luptat eroic, însă a pierdut primul set.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 4-5. Simona reușește break-ul și va servi pentru a trimite setul în prelungiri!

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 3-5. Simona revine în forță! Sportiva noastră a redus din diferență.

Reclamă

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 2-5. Jucătoarea elenă a câștigat un nou game. Simona a condus cu 30-0, însă a pierdut patru puncte la rând.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 2-4. Sportiva noastră a redus din diferență după ce a câștigat trei puncte la rând.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-4. Chiar dacă Simona a avut două mingi de break, sportiva din Grecia a câștigat un nou game.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-3. Probleme pentru Simona în primul set! Sportiva din Grecia a câștigat un nou game.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-2. Simo este din nou condusă, după ce sportiva elenă a profitat de o greșeală comisă de româncă.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 1-1. Simona egalează și câștigă primul game din meci.

Update: Simona Halep – Maria Sakkari 0-1. Jucătoarea din Grecia a început în forță confruntarea.

Update: A început meciul!

Meciul va fi al patrulea al zilei pe terenul central, după două partide de simplu feminin (Marketa Vondrousova – Anastasia Pavliucenkova şi Arina Sabalenka – Ekaterina Alexandrova) şi una de simplu masculin (Pedro Martinez – Marin Cilic). Primul meci de pe terenul central va începe la ora 11.00.

Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Simona şi jucătoarea aflată pe locul 7 WTA, care a avut un an 2021 excelent, în care a ajuns în semifinale la Roland Garros şi US Open.

De fiecare dată, cea care a învins-o a câştigat ulterior şi turneul, Krejcikova la Openul francez şi Emma Răducanu la Flushing Meadows.

Simona Halep – Maria Sakkari. Simo a scăpat de problemele medicale

Simona Halep – Maria Sakkari este duelul de foc de care va avea parte Simo în sferturile de finală de la Kremlin Cup. „Simo” a avut cuvinte de laudă la adresa adversarei sale.

„Am văzut-o evoluând în acest an, a jucat foarte bine. Încrederea ei e foarte sus, va fi o provocare enormă pentru mine, dar n-am nimic de pierdut. Îmi doresc foarte mult să fac un meci bun. Indiferent de rezultat, e bine că sunt sănătoasă și pot juca la cel mai înalt nivel”, a spus Halep pentru digisport.ro.

Simona Halep a vorbit despre starea sa de sănătate, în contextul în care marea noastră campioană a avut probleme mari din cauza accidentărilor.

„A trecut ceva timp de când m-am recuperat. Atunci am fost puțin temătoare, dar acum mă simt 100% vindecată, nu am alte dureri. Sunt bine și mă bucură acest lucru. Vreau doar să mă bucur de tenis și să fac tot ce pot pe teren. Tot ce se întâmplă acum e un bonus. Îmi face plăcere să fiu pe teren.

Am noroc că nu sunt în bulă și putem ieși, m-am plimbat. Moscova îmi place foarte mult, e puțin frig, dar e plăcut. Mă simt bine și sunt norocoasă că m-am vindecat anul acesta și pot termina pozitiv„, a mai spus Simona Halep.

Maria Sakkari s-a calificat la Turneul Campioanelor

Maria Sakkari a primit o veste excelentă înaintea duelului cu Halep. Elena s-a calificat la Turneul Campioanelor. Ea va ajunge la Shenzhen, având până acum adunate 3256 de puncte.

Pentru competiţia de final de an au mai obţinut bilete Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: "Am foarte multe emoţii"!
Tenis • 10:36
Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami
Tenis • 7:41
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit
Ora de start a meciului Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami
Tenis • 2:19
Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 18 mart., 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami
WTA • 18 mart., 20:49
„Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami