Închide meniul

Negumereanu își distruge adversarul din UFC! Victorie prin TKO în mai puțin de 2 minute

Florian Ceafalău Publicat: 23 octombrie 2021, 23:32

Reclamă
Negumereanu își distruge adversarul din UFC! Victorie prin TKO în mai puțin de 2 minute

Nicolae Negumereanu a reușit o victorie incredibilă în gala UFC ce a avut loc în Las Vegas, SUA.

UFC

Negumereanu își distruge adversarul din UFC în mai puțin de 2 minute prin TKO. Românul nu i-a dat nicio șansă lui Ike Villanueva, și l-a făcut KO în prima repriză. Americanul a acuzat la finalul meciului mai multe lovituri ilegale din partea lui Negumereanu, în spatele capului, dar reluarile arată că victoria a fost una corectă din partea lui Nicolae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul român ajunge astfel la a doua victorie consecutivă în UFC, acolo unde are un palmares general de 2 victorii și 1 înfrângere. Negumereanu este primul român ce a câștigat vreodată un meci în cea mai tare promoție de MMA. Pe lângă Negumereanu, și Diana Belbiță a reușit un o victorie în celebra promoție.

Negumereanu își distruge adversarul din UFC

Imediat după meci, Negumereanu a declarat că planul său a fost să îl ducă jos pe adversar, dar se bucură că a reușit un TKO în picioare. ”Loviturile mele au fost pe lateral, nu au fost ilegale, așa cum a spus adversarul. Mă bucur că am reușit să câștig acest meci”, a spus Negumereanu după meci.

Românul urcă astfel în ratingul UFC la categoria grea. Pentru Negumereanu, 2022 poate fi un an uriaș, în care poate întâlni un nume mare al divizie HW din UFC.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și