Închide meniul

Avertisment pentru Dennis Man! Ce i-a impus antrenorul Parmei internaţionalului român: „Trebuie să facă diferenţa”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 8:21 / Actualizat: 25 martie 2023, 17:31

Reclamă
Avertisment pentru Dennis Man! Ce i-a impus antrenorul Parmei internaţionalului român: „Trebuie să facă diferenţa

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Avertisment pentru Dennis Man! Dennis Man nu o duce prea bine la Parma. După retrogradarea echipei în Serie B, şefii au transmis un mesaj clar. Trebuie să revină imediat în Serie A. Impactul cu liga secundă nu a fost cel dorit. Echipa e abia pe locul 15. Antrenorul Parmei a sunat adunarea şi i-a transmis un avertisment clar internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari la Parma. Echipa la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă e pe locul 15 în Serie B şi e mai aproape de retrogradare decât de promovare. În plin proces cu Anamaria Prodan, Dennis Man primeşte şi un avertisment din partea antrenorului său.

Avertisment pentru Dennis Man

Parma nu mai bate pe nimeni de şase etape în Serie B, iar antrenorul Enzo Maresca a intrat în panică. Înaintea meciului de azi cu Cittadella, de la ora 21.30, tehnicianul le-a dat un mesaj clar jucătorilor, printre aceştia fiind şi internaţionalul român, Dennis Man. La conferința de presă premergătoare jocului, Maresca a dezvăluit ce așteptări are de la Dennis Man. Tehnicianul Parmei i-a transmis internaționalului român că trebuie să facă diferența atunci când este folosit.

”Man face parte dintr-un grup de jucători care ar trebui să facă diferența și, în plus, să ia responsabilitatea asupra lor. Acest lucru este valabil și pentru alți jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe, ci să trecem la fapte”, a declarat Enzo Maresca, potrivit parmacalcio1913.com.

Debut slab de sezon pentru Dennis Man

Dennis Man, dar şi Parma au un debut slab de sezon în Serie B. Jucătorul cotat la 10 milioane de euro are doar două goluri marcate în acest sezon la Parma, în cele 6 apariţii în tricoul echipei sale. Sunt voci care spun că Dennis Man ar vrea să se despartă de actuala sa echipă în această iarnă, în pauza dintre tur şi retur.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan e ACUM în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Debutul româncei pe tabloul de simplu

15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

14:27

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și