Închide meniul

Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză! Variante surpriză pentru înlocuirea lui Ronald Koeman. Cine poate veni dacă Xavi refuză postul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 8:53

Reclamă
Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză! Variante surpriză pentru înlocuirea lui Ronald Koeman. Cine poate veni dacă Xavi refuză postul

Rayo - Barcelona 1-0

Profimedia

Barcelona e într-o criză totală în acest început de sezon. Cu doar 3 puncte după 3 meciuri în grupele Ligii Campionilor, catalanii o duc rău şi în campionat. Au luat bătaie de la Rayo Vallecano şi l-au dat afară pe antrenorul olandez, Ronald Koeman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză

Acum, şefii blau-grana îi caută un înlocuitor tehnicianului olandez. Ar fi trei nume pe lista preşedintelui Joan Laporta. Este vorba despre Xavi, dorit şi în trecut la Barcelona, dar şi două nume surpriză. Sergi Barjuan, fost jucător al catalanilor, dar şi argentinianul Marcelo Gallardo.

Xavi este dorit pe Camp Nou de aproape doi ani, dar în ultima perioadă a preferat mereu să rămână la Al Sadd SC. Gloria catalanilor a spus că vrea să pornească un proiect de la zero la Barcelona, nu să ia echipa din mers. Sergi Barjuan este în prezent antrenor principal la Barcelona B, echipă aflată pe locul 11 în al treilea eșalon.

Nume surpriză pe lista Barcelonei

În sfârşit, pentru redresarea Barcelonei este luat în calcul şi Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate. Gallardo îi conduce pe milionari încă din 2014, perioadă în care a câștigat de două ori Copa Libertadores, în 2015 și 2018.

Parcursul Barcelonei în era Ronald Koeman este unul extrem de slab. În 67 de meciuri pe banca echipei blau-grana, olandezul a obţinut 39 de victorii, 12 remize şi 16 eșecuri. A marcat  138 de goluri, dar a şi primit 75.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și