Închide meniul

Transylvania Open | Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan. Unde își ține trofeul cucerit la US Open. „Nu e la mine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 17:24

Transylvania Open | Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan. Unde își ține trofeul cucerit la US Open. „Nu e la mine!

Emma Răducanu, după Transylvania Open

Profimedia

„Astăzi vorbesc în engleză pentru că sunt obosită. A fost foarte bine să joc împotriva unei românce. Apreciez foarte mult munca grea a organizatorilor. Încă nu sunt produsul final a ceea ce pot fi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat (n.r.- cu Sorribes Tormo, la US Open). Eram foarte focusată acolo, am mers cu momentul, cu valul, a fost o experiență incredibilă.

Am fost onorată să am acea rochie Dior la gală, dar nu am stat așa aproape de el (n.r. – Daniel Craig). Ceea ce mă interesează este tenisul. Trofeul de la US Open e la Federația de Tenis din Londra, nu la mine. Au făcut foarte mult pentru mine, au avut un rol important în dezvoltarea mea.

N-am reușit să vizitez Clujul, dar vreau să o fac. Acum sunt în turneu, dacă pierd, o să mă plimb puțin”, a spus Emma Răducanu, după meciul cu Ana Bogdan. 

Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4

Emma Răducanu a început ca din tun meciul cu Ana Bogdan și avea deja 3-0, cu break, după doar câteva zeci de minute. Replica Anei Bogdan a fost modestă, astfel că britanica cu origini românești a câștigat primul set cu 6-3.

Reclamă

Răducanu a început tare și actul secund și a trecut repede în avatanj, scor 2-0. Doar că elenul campioanei de la US Open a fost tăiat de Ana Bogdan, care a reușit trei game-uri consecutive, trecând în avantaj, scor 3-2.

Momentul bun al româncei nu a durat însă mult, iar Emma a revenit rapid, ducând scorul al 5-3. Bogdan s-a menținut în meci pe propriul serviciu, reușind să reducă din diferență la 5-4, dar n-a mai avut ce să facă și pe serviciul lui Răducanu. A fost 6-3, 6-4 pentru tânarea jucătoarea, care s-a calificat în sferturi la Transylvania Open.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și