Închide meniul

Transylvania Open | Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan. Unde își ține trofeul cucerit la US Open. „Nu e la mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 17:24

Transylvania Open | Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan. Unde își ține trofeul cucerit la US Open. „Nu e la mine!

Emma Răducanu, după Transylvania Open

Profimedia

  • Emma Răducanu, prima reacție după victoria cu Ana Bogdan
  • Ce a spus după ce s-a calificat în sferturi

„Astăzi vorbesc în engleză pentru că sunt obosită. A fost foarte bine să joc împotriva unei românce. Apreciez foarte mult munca grea a organizatorilor. Încă nu sunt produsul final a ceea ce pot fi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am jucat (n.r.- cu Sorribes Tormo, la US Open). Eram foarte focusată acolo, am mers cu momentul, cu valul, a fost o experiență incredibilă.

Am fost onorată să am acea rochie Dior la gală, dar nu am stat așa aproape de el (n.r. – Daniel Craig). Ceea ce mă interesează este tenisul. Trofeul de la US Open e la Federația de Tenis din Londra, nu la mine. Au făcut foarte mult pentru mine, au avut un rol important în dezvoltarea mea.

Reclamă

N-am reușit să vizitez Clujul, dar vreau să o fac. Acum sunt în turneu, dacă pierd, o să mă plimb puțin”, a spus Emma Răducanu, după meciul cu Ana Bogdan. 

Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4

Emma Răducanu a început ca din tun meciul cu Ana Bogdan și avea deja 3-0, cu break, după doar câteva zeci de minute. Replica Anei Bogdan a fost modestă, astfel că britanica cu origini românești a câștigat primul set cu 6-3.

Reclamă

Răducanu a început tare și actul secund și a trecut repede în avatanj, scor 2-0. Doar că elenul campioanei de la US Open a fost tăiat de Ana Bogdan, care a reușit trei game-uri consecutive, trecând în avantaj, scor 3-2.

Momentul bun al româncei nu a durat însă mult, iar Emma a revenit rapid, ducând scorul al 5-3. Bogdan s-a menținut în meci pe propriul serviciu, reușind să reducă din diferență la 5-4, dar n-a mai avut ce să facă și pe serviciul lui Răducanu. A fost 6-3, 6-4 pentru tânarea jucătoarea, care s-a calificat în sferturi la Transylvania Open.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami
WTA • 14 mart., 21:19
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo”, gata de primul turneu după un an şi jumătate
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Diverse • 12 mart., 14:48
FOTO
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Tenis • 9 mart., 11:59
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani
Tenis • 9 mart., 8:16
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată