Închide meniul

Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României. „Nu se poate să ne prezentăm așa!” Avertisment pentru jucători: „Nimeni nu e de neînlocuit!” Ce a spus despre Mihai Iosif

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 23:47 / Actualizat: 29 octombrie 2021, 1:18

Reclamă
Poli Timișoara – Rapid 2-0 | Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României. „Nu se poate să ne prezentăm așa! Avertisment pentru jucători: „Nimeni nu e de neînlocuit! Ce a spus despre Mihai Iosif

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae s-a arătat foarte supărat pe atitudinea jucătorilor lui Rapid, atât în meciul cu Poli Timișoara, cât și în derby-ul cu Dinamo din ultima etapă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, un car de nervi după umilința din Cupa României

„S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și cu Dinamo. Am arătat rău și atunci și acum. Eu zic că e din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm mereu concentrați. Dacă intrăm neconcentrați într-un derby cu Dinamo, înseamnă că avem probleme.

Din păcate, astăzi am arătat la fel de prost. Ne lipsește agresivitatea aceea pozitivă, mai ales pe fază ofensivă. Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit, și să nu mai repetăm greșelile. Dacă reușim să facem rezultate cu echipele mari ale campionatului, și ne chinuim cu echipele mici, problema este la atitudine.

Voi vorbi și în această seară cu băieții. Nu se poate să ne prezentăm așa. Din păcate, nu am făcut un meci bun. Ne-au lipsit dăruirea, ambiția. Rapidul este un nume, nu suntem la nivelul de altădată, dar ne dorim să redevenim acel Rapid. Dacă nu vor înțelege că trebuie să dea totul, nu avem ce să facem. Vom analiza și zilele următoare. Au fost foarte puține lucruri bune pe care le-am făcut în această seară și în meciul cu Dinamo”, a spus Daniel Niculae, potrivit digisport.ro.

Daniel Niculae i-a avertizat pe jucătorii Rapidului că dacă nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, vor pleca de la echipa lui Mihai Iosif. De asemenea, președintele Rapidului a anunțat că postul lui Mihai Iosif nu este în pericol.

Reclamă

„E prea devreme să vorbim de plecări. Asta se întâmplă la orice echipă. Avem un lot destul de numeros. Și ei știu că nimeni nu este de neînlocuit și că ar putea să plece dacă nu demonstrează că merită să îmbrace tricoul Rapidului. Vom analiza, nu este bine să analizăm la cald.

Au fost foarte puține lucrurile bune pe care le-am făcut. Nu se pune problema schimbării antrenorului, eu sunt aproape zi de zi alături de ei, știu ce le transmite Mihai Iosif”,  a mai spus Daniel Niculae.

Poli Timișoara – Rapid 2-0

Formaţia Politehnica Timişoara s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de FC Rapid, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Gerbi ’20 şi Ursu ’70.

Reclamă 4 / 0/3

În sferturile de finală mai sunt calificate echipele ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se dispută. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
Dinamo – FC Argeș 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d.)
Politehnica Timişoara – Rapid 2-0
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău 3-0

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și